Људи, ајде помош Поминав по сите книжарници и до офис плус бев ама пак ништо. Ми треба ѕиден календар, ама со пластичен сепаратор, што се поместува. Ги гледам на секое второ место ама на сите им се дадени како рекламен материјал од некои фирми. Не ми е битно од кого е, само да има такво пластично
Ајде девојки малку помош итно ми е... Каде има Сваровски во ск (т.е дали во гтц има) и дали има шанса да се најди нешто до 1 500 ден ? Или каде можи да се купи сребрен накит по можност тука во близина на гтц ? Пошо немам мн време за шетање,а ми треба за вечер за поклон за апсолвентска ? И доколку имате некоја идеја предложете , само побрзо ве молам
Имаш Сваровски продавница на ул.Македонија спроти Краш. А за 1500 не знам дали може да се најде нешто бидејки коа и да имам влезено таму секогаш биле изгор цените.Но некој привезок можеби би се нашол за таа сума.Најубаво да отидеш и да си видиш.
Во Сваровски за 1500 само привезок за клучеви, или слично. За сребрени работи во златарската “уличка“ во гтц може да се најдат за тие пари многу работи
Купив шампон од една маалска продавница и кога дојдов дома видов дека е произведен во ноември 2011 година. Во глобала, кој е рокот на употреба на еден шампон?
Каде во Скопје има ташнар? Ми треба да ми стави патент на една ташна. Се извинувам ако на прашањево не му е местото во темава.Не знаев каде да пишам.
Мислам дека е 3-4 години од датата на производство.На некои пак пишува до 30 месеци после производство.
Незнаев каде да прашам па ајде тука. Знае ли некој колку пари е Calvin Klein-Euphoria парфемот? Бидејки го имаше препорачано и како парфем до 300/350 ден, а некаде имав прочитано и 5000-6000? Сега, колку е точно?
Не знам од каде таа цена 300/350 ден.Вистинската цена е повисоката.Јас го имам користено.Парфемот е преубав.
И јас мислев дека е поскап но ме збунуваше што во една тема некои побарал парфем до 300-350 денари и и` го понудиле Euphoria, па тоа ме зачуди. Благодарам во секој случај.
јас ке ти го дадам мојот не се зезам и онака ке оди во канта баш од вчера го меркам да го фрлам ...ако стварно толку ти треба.И мене ми е даден како рекламен матрејал ама не му најдов место. Ако си од Скопје пиши во лп и ако стварно ти треба ...и онака денес утре ке биде во контејнер
Знам дека првите пет книги се во издаваштво на Култура додека последните две се пак во издаваштво на Младинска книга, но ме интересира дали некој знае дали може некаде комплет да се купат сите 7 книги? Или пак чисто да ми даде цена колку се движат поедично според издавачка куќа, пошто јас им пратив и мејл и контактирав преку фб, но немам сеуште одговор.
Дечки вака, ми требаат документиве од факултет, сведетелства, диплома..тие што ги дававме кога аплициравме, за да не вадам нови, а ми требаат само за да ги скенирам, значи, да си ги подигнам и да им ги вратам пак. Знам дека може да се подигнат и у рок од една недела да се вратат нешто така беше, ама да си прашам како им оди процедурата, да си отидам на студентски прашања и да си ги побарам? И исто така за колку време после тоа ќе може да си ги земам? Може смешно звучи вака ама поарно тука да си прашам отколку на шалтерине да ме бафтаат. Бруцош, то е. За на УКИМ иначе прашувам... Фала.
За да си ги земеш документите на реверс на некои факултети се плаќа, барем така беше до пред 2год. Најубаво на студентски да си прашаш, они се ќе ти објаснат што како оди процедурата.