Од што најмногу бегаат мачињата? Не се мои, ги сакам животните ама не можам повеќе да издржам. Секој ден по дворот, цвеќињата и саксиите ми е лом. Значи буквално секаде каки, по плочки, по саксии, а имам многу саксии, скоро секоја втора ми е лом. Скоро пола ми се исушија од нив. Ги сакам ама не можам вака да ми смрди штом отворам врата на мочка, до скоро и јас чував милениче за жал ми почина ама се грижев за него, не вака ги земаат па ги оставаат. Да напоменам не барам да ги уништам, во никој случај тоа. Имам такво од тему за демек да бегаат од звукот, за под имам со боцки исто од тему, пред саксиите ни едно ни друго нема фајде. Денес откако го изрибав дворот со мм, тој го рибаше со четка, прашок и сјај, значи не се дишеше, корнеше на мочка секаде. Откако исчистив напрскав со омекнувач демек бегале од мирисот, друго решение со мирис некој дали знаете? Заборавив и со оцет прскав мака си немат. Дајте луѓе вие што земате чувајте ги како што треба. Ако се хранат и чуваат ќе бидат дома. Пред некој месец имаше едно што повраќаше па му давав шеќер и вода, веројатно го имаат тровено. Мене ми е жал нешто да земам и да не го чувам како што треба, греота е. Кај нас се вртат 10 тина мачки. Ни звук ништо не ги плаши, стварно не знам што да правам. Да не ми какаат и мочаат не ми сметаат ама ова не се издржува. Од одмор кога се вратив имаше што да видам.
Нема ништо да се случи. Се познава кога е расипано. А што мислиш па во маркети не ги враќаат кога им помине рокот со променет датум што им останува?
Како бе возеш без сообраќајна? Па тоа е документ за колата, од кај ќе знаеш кога треба да ја регистрираш. Во мвр да си прашаш
Па обично во колата ми беше и не ја мрдам не знам како сум ја изгубила, да не ме сопреше полиција немаше ни да приметам..
До која сума во банка не бараат потврда ? И дали од како ќе се пополни потврдата одма ги прифаќаат парите или се чека ?
Дали ако некој избришеш од пријател од фејзбук ќе дознае тој и дали ако означам некој што го тој има за пријател се познава дека веќе не сме пријатели
Искрено, многу ретко уметник да ти наслика AI слика. Едно прашање имам. Зошто не му дозволите слобода на уметник да ве наслика онака како што ве гледа? Ќе се изненадите колку детали не си приметувате самите на себе.
Ако избришеш некој нема да стигне кај нив нотификација дека се избришани. Ама ако појдат на твојот профил нема да им стои friends, туку копче за додавање како пријател , add as a friend. Така ќе дознаат дека биле избришани од пријатели.