Дали некоја ги користи апликациите како yuka и inci beauty за проверка на производи? Дали оценките се веродостојни? И колку може да се верува во тие оценки
Здраво, имам уверение за сметководител, меѓутоа веќе половина година не сум вработена, а и не знам дали ќе си најдам работа во таа струка за скоро време. Ме интересира дали некоја го има поништено уверението и членството во регистарот на сметководители и што е потребно за тоа? Дали потоа доколку имам потреба можам пак да поднесам за ново уверение? Благодарам
Јас ја користам повремено inci beauty...ги следам Магнолија и Живот без токсини на инста, и кај двете имам видено стори да се зема некогаш со резерва апликацијава бидејќи си оценувале некогаш според свои критериуми, дека не е 100% реална. Е сега што е вистина што не, не знам искрено, јас понекогаш си ја користам бар колку толку да имам предвид за производот.
Каде можам да најдам ранче/ташна погодна за под седиште за авион? Димензии 40/30/20. Сум гледала онлајн баш такви ама сакам брзо да земам.
Види во Office Plus, Carpisa, а може и во Duki Daso да имаат. Wizi: 02 277 6800. Global: 070 515 180.
Ова Викторија од Гостивар резервираше место за Амстердам пред 12 минути многу ми мава на оние xxx рекламите Џесика од Драчево на само 3км од тебе сака да правите бунга банга, така да батали лажно е.