Дечки да ве прашам дали на некој му се случило, бев во А1 да склучам договор за понуда што тие ми ја пратија и ми побараа аванс 4000ден за да го склучам договорот, со тоа што тие ќе ми бидат распределени во месеците за сметките.
Каде можам да пријавам онлајн продавница??? Порачав 2 производи си платив ми стигна само еден и тој не е целосен, им пишувам читаат не враќаат
Државен пазарен инспекторат. Но, ако не се регистрирана фирма, ако продаваат на фб/инста само, за жал ништо нема да биде. Ќе те блокнат и толку. Дури и имиња мењаат, ама пак наоѓаат некои што се залажуваат. Цвета сива економија кај нас. Прави им антиреклама секаде дека се измамници. Кои сеа ако не е тајна?
За жал не. Отвори ги групите Ѕид на измами од онлајн продавачи, нешто вака беа, побарај ќе видиш. Никој ништо не им може, си се снаоѓаат они.
Може предлог каде да отворам сметка, од која банка сте најзадоволни во сите погледи ? Имам во НЛБ ама се многу неуслужливи и за обичен проблем се влечиме со месеци
Епа срам и арам да им е се богатат со крадење , удри по народот и државава и све е … предложете ми агенции за патување освен rapsody travel i fibula, или да ми пише некој што патува благодарам однапред