Зависи каде сакаш да одиш, јас имам патувано со Стафф агенција, Црво Експрес, Либеро травел, Имам слушнато и за Ескејп дека се океј..др не ми текнува со кои имам одено.Идеал травел не ги препорачувам
Агенцијата е пожелно да ја има во Скопје, може и Струга ве молам тие што патувате почесто, фала ви многу за овие Црво мислам е Штип
Јас ја користам incidecoder и да кај мене е ефикасна. Така откривам кои состојки во производите ми одговараат, а кои не. Правам споредба што е заедничко, а што различно во производите што ти користам.
Дали сте се возеле со автобус до аеродром, овие erak transporter? Дали поаѓаат точно на време и за колку време се стига?
https://eraktransporter.com/home.html#timetable Точни се, се стига за околу пола саат, ни толку. Отвори ги станиците за да видиш КАДЕ точно стои автобусот. Ја така пред некој година го чекав внатре на железничка, оти така пишува нели, али он да ти стои на автобуската каде проаѓа петка, кај донерот... И ми избега... И не пишува у колку саат на која станица проаѓа, така да најарно да си одиш директ на Железничка или да бидеш на било која станица пред уопште да тргне автобусот.
Фала. Ko што гледам тргаат од Холидеј ин од кај што планирам да се качам, па застанува железничка и Континентал. Сум ги гледала често кај Холдиејин стојат
Здраво. Не знам дали е за тука, но чисто сакам да споделам со вас. Вчера вечерта почнаа да ми стигаат обиди за трансакции преку банка од некои чудни страници поврзани со онлине казина. Јас никогаш во живот не сум го правела тоа, нити па сум плаќала онлине освен али експрес и тему. Картичката не ми ја знае буквално никој. Имаше неколку обиди со код од токен, а потоа и директно од сметката без да побара код. Среќа немав нешто многу пари на картица. Сумите беа по 25е,30е. Се јавив во банка и ми ја блокираа сметката, но многу ми е чудно како е можно ова. Инаку сум на комерцијална банка..
Каде во Мк се прави face lift, кај кој доктор и колку се движат цените? Би сакала да напраам mid face lift, значи не целосен, ама понатаму.
Дали некоја од вас има проблем со промена на лозинка на eID, uslugi.gov.mk ? Повеќе пати пробувам да сменам лозинка, пошто ја заборавив и само ова ми го дава ко ќе си ја пишам е маил адрессата и ко ќе кликнам на линкот што ми го дава на меил. Ќе морам да трчнам до УЈП?