Дали знаете каде можам да сменам батерија на рачен часовник и колку се движат цените? Би било пожелно доколку знаете некој или во Карпош или во Автокоманда, но сите препораки се добродојдени.
Од што се ствараат црните мушички по дома? Буквално насекаде ги има, а многу пагаат по плочки и ламинат, од што се создаваат? Наутро кога станам подот поцрнет. Мислев од цвеќињата ама околу нив и кај нив не сум приметила, во купатило има многу, врие. Како да се намалат, има ли решение?
За тие што ме аднуват им се допагам или ми пишуват немам никаво внатрешно чувство е сега не ми е јасно дали е до мене дали треба да прифатам некој дали може понатака да развијам чувства дека годините си врват а јас се по разочарана се со сила ми иде.
Ако е упат без термин важи 7 дена. Ако е итен упат важи 24 часа. Ако е лабораториски упат важи 1 месец.
Излегуваат од влага, од сифони во кујна или вц. Прашај во земјоделска аптека да ти дадат нешто да испрскаш, вака се мн досадни и им нема спас
Nekoj da raboti vo penziski fond Skopje? Poveke od dve godini nosat pogreshno reshenie, osven da e namerno, nemam druga ideja zoshto bi se pravele naudreni, I treba da se plaka tuzba na advokat 200 evra. Ima li opcija za bez tie 200 evra I advokat. Celo vreme nosat malku podobro reshenie ama seushte ne vistinskoto. Dve godini da se pravat budali I nekoj da plaka znaci ne moze da e vozmozno I ne e fer!!! Mora da ima nacin za besplatna pomosh od drzavata protiv drzavata ke mu dojde ama ajde, koj go zashtituva obicniot gragjanin?!
Дали се важат факултетските дипломи во U.S.A.? Претпоставувам нострификација плус дополагање за лиценца
Зависи за кој факултет прашуваш. Прифатени се ама не е со секој подеднакво лесно да се вработиш, за некои места треба дополагања.
Да ве прашам, дали да и купам алишта на другарка ми за бебето, или да и купам ваучер за ДМ и слично, оти ова и е второ машко и сто посто има се и од предходниот мочко кој има три години сеа...