Земи и ваучер или прашај ако имаат и ваучери во некоја аптека. Тоа повеќе ќе се најде. Алишта ќе добие
Дачи знаете точна информација во Комерцијална банка колку чини отварање на сметка за физичко лице + платежна картичка?
Преку кои агенции најчесто патувате на одмор и сте задоволни? ве молам да ми предложите ми треба за брзо
Од мое искуство и искуство на блиски, топло ти ги препорачувам Fibula, Voyager и Eurosava Fibula се дефинитивно професионалци и топ 1 избор кај нас со години, посебно ако планираш одмор во Турција (Анталија/Бодрум). Организацијата, чартер летовите и нивните претставници на лице место им се без замерка. ✈️☀️ Voyager се исто така одлични и сигурни, имаат супер понуди за Грција, но и за поегзотични дестинации и европски градови. Еurosava пак функционира како одличен онлајн туроператор каде што многу лесно и брзо преку нивната веб-страница можеш да си избереш и резервираш хотел со чартер пакет. Штом ти е за брзо, најдобро отвори им ги страниците на социјалните мрежи или веб-сајтовите бидејќи постојано исфрлаат ласт-минут понуди. Сигурно ќе најдеш нешто слободно. Убав помин! ✨
Дали знаете каде можам да најдам маска за телефон за Хонор, Џамбо и Ист Гејт нема. Уште подобро ако има за нарачка само да не е Тему.
Да видиш на бит пазар. Има продавница за маски и во Лептокарија во внатрешниот дел кај што е Купи Ефтино. Ако ти е во близина провери и таму
Одамна не сум се возела со такси во Скопје. Колку би ми земале од државна болница до поликлиника Чаир?
Како оди процедурата за директна замена на производ во Нептун? Имам доплатено за замена на блендер, дали треба да им ги однесам сите додатоци што беа со него за да ми сменат? И гледам повисока цена е сега на сајтот, дали ќе ми го заменат или ќе треба да доплатам? Не се достапни на телефон, ако знае некој ве молам за инфо. Фала ви!
Дали некој издава или знае некој што издава мал деловен простор во Капиштец за магацин или канцеларија?