Ми требаат чаши за турски чај ама не од ти обичните без ништо ниту па од тие со златни линии (ама објаснив ама тие што конзумираат турски чај ќе ме сватат) Значи барам вакви со позлата на горниот дел не е битна цена,само некој да ме упати кај има
треба да направам еден проект за Црвен Крст кој вклучува собирање храна на 2-3 факултета за огрозени семејства.. морам да направам плакат на кој ке ги повикам лугето да донираат.. сега незнам што да напишам за да ги мотивирам да бидат доброделни.. некоја идеа?
Дали има некој поупатен што собира поени од Т мобајл преку пазарење во Тинекс, Космо и сл. Дали имате подигнато поклон според бројот на поени? Ме интересира за во Космо поточно, Ве молам кој е поупатен нека ми пише лп или тука што подароци нудат од поените?
Јас собирам Т-мобајл поени преку пазарење во Космо и Тинекс и досега ништо немам земено, ама знам дека во Космо можеш да си подигнеш нешто во вредност од купоните (ти кажуваат колку пари ти вредат) и мислам дека може било што за таа цена, не е одредено. Може и да сум грешка....
Девојки дали има некоја на форумот од Скопје да живее во населбата гази баба?молам ако има нека ми пише лична порака или тука нека пиши сакам да прашам нешто ќе бидам мн.благодарна доколку има некој да ми одговори хитно ми е ...
Не ми е прашањево за тука али ајде итно ми е. Девојки дај препорачајте ми некој добри лути колбаси? Скараџиски било какви,битно ми е да се лути и вкусни. Благодарна однапред.
Барав,ама нема баш вакви какви што барам.Повеќето се со златни шари или линии на средината или обични без ништо. Ако некој знае каде да барам на друго место нека пише
Со поените што ги имаш собрано можеш да си купиш од Космо што сакаш, единственото ограничување е во зависност од тоа колку поени имаш. Мене негде околу 3800 поени во денари ми вредеа околу 700 , но бидејќи тоа што го купив беше поскапо па си доплатив и толку беше
Ако обожаваш сирење убаво е ,има јак мирис ... но вкусно е,ти предлагам да гo пробаш кесенцето што е за приготвување на макарони,ако не и го пробала
Ако знае некој кои се задолженијата на лице што работи како администратор во фирма и со какво образование ги примаат?
драги феминки, каде се наоѓаат точно тие четири кули карши олимписки/зелено пазарче ?? kako da stignam do niv ??
При крајов на месецов сум на крштевка и прв роденден кај внук му на дечко ми. Дали можете да ми дадете некој предлог за поклон? Што ви/сте носеле на првите родендени кај вашите блиски?