Некое слатко комплетче како за него има преслатки работи за мали бебенца Некое големо меченце или играчка со која што ќе може да се занимава Сет бебешко шампонче, кремче ,масло, павличева маст, марамици - сетоа оваа убаво спакувано Имаш премногу комбинации барем за мали деца е лесно
Облека сигурно ќе добие и од други, а малите брзо ќе го израснат тоа затоа мој предлог е да му купиш некое поголемко меченце или било каква плишана играчка, ќе ја имаат за спомен засекогаш.
Женски,може да се гледа некаде ако некој ти цитирал мислење освен во контролен панел,нели во сопствени мислења.. ..вака..да ги пребарувам сите мислења
Каде би можело да се најде продавница за везани работи,милиња и слично.И дали воопшто можат да се пласираат некаде? Мајка ми изработува па дали постои можност за продавање Поточно на ова мислам...
Горе десно во Пребарај го форумот пиши си го корисничкото име и ќе ги најдеш мислењата каде што некој те цитирал.
Девојки утре сум на веридба со дечко ми кај негов другар па би ве прашала што се носи како поклон за веридба ??
Продавница мислам дека не постои, но можеш да ставиш оглас на реклама5 и доколку има заинтересирани ќе се јавуваат и ќе порачуваат.
Доколку има некој на форумот што се разбира во овие законите за трговски друштва да ми пише лп, да прашам нешто што ме интересира
Еве ти на мапа, иначе со објаснување па ако си била Охрид ке знаеше каде е ,сигурно ништо не ти значи кај мини маркет ако ти речам.
Сакам да почнам со цртање по ѕидовите, сега ми се некако празни. Па дали би било подобро со темперни или со дрвени боички? Планирам да бидат повеќе, и поголеми.
Ти препорачувам акрилни бои. Темперните знаат да испукаат, а со дрвени исцртан ѕид не сум видела така да не знам..можеби може и со такви да биде ок.