Collection 2000 ги има во македонија ? Ги имаше пре 4-5 години и мајками ги користеше и многу добри производи имаше ако некој знае нека пише каде еве и линк за кои зборувам http://www.collection2000.co.uk/
delete history или цела или само страната(ако си на хром, кај тоа алатчето лево кликни, па History) П.с Постои incognito window, да си немаш ваква мака веќе
Не би требало, во вакви денови на снег , возот ти е најбезбедно и најбрзо превозно средство. Возови има често и шините не се натрупуваат па се си тече најнормално.
Освен телефонски број, може ли некој да ми најде меил за контакт од Министерство за урбанизам, градежништво и заштита на животна средина?
На мажево мое, му го провалив поклонот кој ми го сокрил домче за валентајн, прибидејќи тој нема да биде тука, и се убаво, покрај другото најдов и пилатес топка, ама ненадувана, нормално. Е сега пошто не сакам да му кршам филм дека го провалив поклонот, а не ми се чека до вторник кога он ќе ми соопшти каде е ,некој да ми каже како се дуваат овие топкиве???
Енца,ти уште за на топка си жено! Биди фер,ќути си,трај си и не дувај топки. Инаку се пумпа со обична пумпа за гуми или за душеци,со било каква за таа намена.
Може ли некој да ми објасни нешто повеќе за moneybookers? Би сакала лично искуство од некој од Македонија. Молам за лп, и благодарам однапред.
Лилитко бе мора у форма да се останува А јас синоќа уште ќе ја дувам можев јас уште толку да се подујам само, значи Ај ќе почекам уште некој ден
Енца, и јас си купив таква топка ама кај мене во кутивчето имаше и пумпа за дување со која ептен лесно ја надував. Побарај убаво, да не е таму некаде, а ако не е тогаш со пумпа за гуми пробај. И со лесно нека е вежбањето...
Нема мало кутивце а го утепав од пребарување, има само едни две пластицни нешто како цевчиња ли се, дали па тие се местат на пумпа за да може после со пумпата да се надува, поим немам, а ич не сум стрплива у пм... кај го најдов па и јас, тој па од мене ќе скрие, душкало невидено сум