Јас би ти препорачала некој по друг модел за кршевка и во посветли нијанси , бидејки е лето и бидејки е кршевка последното моделче ми е нај пригладно за кршевка
Не ... срцка крштевка на твоето детенце ќе си правиш сигурно зошто да носиш ваков црн фустан Можеби ти се допаѓа многу но не е за таа пригода најди нешто поубаво
Ааа, нема што, и првиот, а и вторите, ќе си ги износиш, кое и да го одбереш, како беше- нај по супер.
Девојки, утре сум од сабајле нашколо а имам премногу за учење. Многу ми се спие, ама мора да учам. што да направам за да останам будна ?
Па едно нескафе појако направи и јади чоколадо за концентрација, колку можеш остани, после легни немој без ич сон да си.
Кај мене тогаш спротивен ефект има. Кога јадам чоколадо концентрација имам многу и тогаш ич не ми се спие.
^ Пробав со кафе ама пак мн ми се спие. Абе штом иам за учење одма у кома паѓам. Умречу, утре ме чека пекол. Сепак фала ви
Јас не практикувам да пијам кафе кога имам премногу за учење, дека така повеќе ми се спие Ако имаш чоколада околу тебе, фино би било. И вода, многу вода. Барем јас така останувам будна и учам
Хахха па богами за ништо, али шта чу. И јас тоа сакам, али како шо ми тргна мене со одмарањето ќе одморам душа покрај некој контењер
Dark-Lady Јас мислам дека тебе не ти се учи па само бараш изговори. Ако ти се учеше, немаше да седиш на фемина и да прашуваш како да останеш будна, кога самата знаеш дека кога ќе се одлогираш од тука, ќе заспиеш веднаш. А зошто бе луѓе оставате се до последен момент, па тоа учење не ти е од денес или од пред саат време. Така ви е кога не си учите постепено или барем да ти текнеше пред неколку дена. Па крај на школска година иде, не треба да се заебавате, за вас се работи. Подобро легни преспиј саат време, па после стани учи. Ако ти се спие ништо нема за запомниш, само ќе си го мачиш мозокот. Или намести го телефонот да ти ѕвони два-три часа порано од тоа што стануваш обично, подобро ќе научиш и знаењето ќе ти биде посвежо.
Жалосна , самерловер те зеза за фустаните . Искрено ни еден не чини , премногу се балски , ја би ти рекла да идеш со светол фустан , елегантен без тулови и тракатанци .. Крштенка е свечен настан ама не е гала вечер, плус ако го планираш истиот фустан за во црква тогаш во најмала рака ќе изгледаш смешно , нити ќе можеш да се движиш со бебчето нити ќе бидеш прикладно облечена . Има многу убави фустани , не значи дека мора да биде корсетиран ,со циркони и тулови на сите страни .
Што се носи за дипломска на машко ама дента кога ја брани дипломската преку ден , кај женски знам цвеќиња ово оно , а за кај машко ? И дали знае некој Jack Daniels колку пари е ?