zalosna, не знам каков ти е стилот ама еве ти неколку предлог фустани од мене. Ги најдов рандом на нет. Би ти завршиле работа сликиве само ако ги шиеш зашо не знам од каде би можела да ги купип но еве: Спојлер Haritiela, можеш вино. Не мора виски. И освен пијалок би можела и бајадера, ама некако боље е пијалок според мене.
:up: фала мадам че бараме нешто како ова пред последново преубаво е .. само малце че ми прави проблем стомачево од бременоста .. затоа и барав така нешто пошироко за кај стомакот
Не верувам дека ќе добијам одговор,ама да прашам. Го ширам прашањето,па не се знае. Каде може да се добие сертификат за тренер односно едукатор по областа за која си стручен? Не мислам професор, наставник, туку стручен обучувач кој одржува семинари,обуки и тренинзи? И не, не прашувам за себе или за другарка, сосема друго е во прашање, но важен е одговорот.
Иако прашањето беше до мадам еве јас ке ти кажам дека ја следев дискусијата и овај фустан ти е соодветен за таа пригода.
Внимавај да не направеш утка Зависи што материјал е и мислам дека и да го обоиш црно бојата нема да му биде постојана може дури и да ти упропаси и кошулата под него .Така да мој совет никогаш не бојадисувајте облека дома.
Со боја за чевли црна и убаво со четка мачкај, фарбај....или темперни бои ако имаш ( Кај се фарбало сако? ) Со тие пари за фарбање од една во друга боја, сако ново ќе купиш....
Значи некогаш навистина не знаете за граници. Која ти е потребата за исмевање? Убаво и културно си праша жената. И така губиш време за пишување барем напиши коментар кој што доликува на возрасна личност, а не само да се правиме интересни и каде треба и каде не треба. И јас се зафркавам некогаш ама на други теми каде што дозволува самата тема и воопшто прашањето. И мене не ми се допаѓаа првите фустани, ете гледам искрено и' кажаа, феминката нит се налути, нит се скара со некој, прифати критика и си одбра прекрасен фустан на крај. Твоиве коментари навистина беа непотребни.
Дечки, ме интересира дали некој од вас знае колку ги плаќаат вработените во шопинг центаров Елит во ГТЦ? Фала.
Oх боже, не е темата црна хроника, па овде не било дозволено човек да се зафркава. Јас секогаш пишувам тоа што го мислам, и зар јас не бев искрена, па велиш другите искрено и кажале? Тоа е мојот начин на одговарање. И да, баш па на форум дојдов интересна да се правам, оти Реин пехари и жолти точаци дели за тоа, нели прочита во упатството, а ти толку озбилна. Јас како и сите останати имам право да коментирам како сакам, сепак форумот не е на 10 исправни души.
Мора да одиш на часови за да добиеш сертификат. Односно врз основа на посетените часови и знаењето кое го поседуваш, добиваш сертификат. Еве пример, за англиски. Кај некои јазични школи, доколку веќе го поседуваш потребното знаење, само полагаш некои нивни тестови и добиваш сертификат (до кој степен е твоето знаење). Додека пак, кај некои и да го поседуваш, мораш да посетуваш одреден број на часови.