Значи не зборувам за јазик, зборувам за стручност во одредена област. Тренер за неформално образование, пренесување на знаења и вештини кои претежно се практични и нефушерајски како што ги прават кај нас, туку сериозно добро подкована пракса. За таков сертификат прашувам. И каде?
Нешто вакво бараш? Можеби даваат и сертификат. https://www.facebook.com/CentarZaObukiI ... brazovanie Охх мислам дека и го утнав ова, бараш како да стекнеш уверение за обучувач, не ќе да е ова што ти го пуштив, ако дознаам ќе ти пишам.
Zalosna ова фустанче ти е едно од најубавите што ги издвои Ептен ми се свиѓа и баш е соодветно за приликата :up: И тие целосните се добри ама фустанчето е некако поприкладно А и таман со панделката над стомачето, најубава ќе си
Дали има некоја што се пријавила на конкурсов или веќе работи како промотер на агенцијава? Спојлер http://collegiumrapsody.wordpress.com/2014/05/10/конкурс-за-најзабавната-работа-на-све/ Ако да, дали може да ми кажете за каква работа поточно станува збор? Фала однапред
Се работи за домашен телефон , на хотел и нема Viber.А по градот секаде прашав нема веке такви услуги да нудат за јавување ниту во пошта..
lara а зошто не си земеш при пејд картичка како што има за мобилен така има и за домашен и во зависност од кредитот да разговараш.Знам тетка ми зимаше такви картички коа живееше братучетка ми во Тајван и така и се јавуваше.Мислам дека зимаше картичка од 300 денари и имаше муабет околу 10-15 мин.Креваш слушалка таму на операторот му кажуваш бројот на картичката тој ке внесе и ке те насочи да се јавиш и после тоа си правиш муабет.Па и да ти се малце тие 10-15 мин неколку карички да купиш пак ке те фати поефтино него на слепо да се јавиш од домашен и нашиве стоки од телекомуникации да те одерат.Распрашај се во телеком дали уште има таква опција и дали уште даваат такви картички.
Најитно на свет ми е - Како се блокнува број на мобилен да не може никако да те добие, ни на вибер да не ти пише, ни да ти ѕвоне, ништо значи?
Мојот МАХ е 5400 Презадоволна сум, еве втора година го возам и супер е, малце не внимавам на него па едно штрафче излезе ама не е страшно.