Тие цевчињата се за кога ќе ја надуваш да ја затвориш, да не ти туши. Едно такво ти треба, додуше, другото е резерва. Ај можда ќе ти каже тој како да ја надуваш, почекај уште два дена...
девојки ај кажете ми каде можам да најдам украсна хартија за завиткување освне во џамбо затоа што бев и имаше некои детски ке ви бидам многу благодарна ако ме упатитее
Сакам да прашам дали го знаете името на центарот за германски јазик во Велес кој издава сертификати за познавање на германки јазик кои се признаваат во Германија
мислам дека нема разлика, најверојатно е за сите 150 а и да е поскапо не верувам повеќе од 200 (со нашиов стандарс, незнам кој би отишол со поскапа цена)
Не знам дали има таква тема, затоа тука ќе прашам. Дали денеска на овој празник именден имаат тие што немаат посебен ден, или на св 40 маченици? Ви благодараааам
Сакам да прашам,доколку има некоја девојка од К.Паланка да ми пише во лп како е таму со снегов,и дали се расчистени патиштата(поготово до граничниот премин).
кликај вака по ред start,control panel, network conections, wireless networks ако нема опција за wireless networks компјутерот не ти е способен да се поврзува со wi fi
Дали некогаш повторно ќе се отвори темата "Модни критики за не толку храбри феминки"? Многу ми беше интересна и од таму црпев идеи. Штета што се затвори. :/