Турски серии - Една силна жена Здраво Дали знаете, како е оригиналното име на серията "Една силна жена" по Канал 5? Не можам да најдам,за жал.... Фала многу
Дали има некој што продава карта за утрешниот концерт на Здравко Чолиќ во Сала Борис Трајковски? ( по можност за стоење ) Контактирајте ме преку лп.
Јас би ти ја препорачала Zeiss (цајс), на широк сокак и кај марди. Јас лично сум задоволна, многу се професионални и квалитетни пред се. Мислам дека имаат бесплатен преглед, т.е. да ти определат дипотер, за останатото ќе си прашаш доколку одиш
Девојки да не знаете каде има така убави сетчиња со пенкало плус нешто лупа или саат... Нешто како на сликава и која цена се отприлика?
Дали во Скопје носите цвеќе на свадби?Зборувам за убав букет од природно цвеќе,ќе одам на свадба во Скопје па дали да купам,кај нас сите носат??
Како можам да ги осветлам влакната на рацете? Не сакам да се депилирам, не сакам да боцкам ко кактус. До пред некој месец ми беа мноогу свели и ретки, не знам сега што им стана... Со хидроген како оди тоа? Дали кремата андина ќе биде корисна за влакната на раце? Колку време ќе ми служи една паковка? Има некоја друга крема што е подобра? Спојлер Соодветната тема не е воопшто активна, а мене ова ми треба итно, не планирам на жештиниве да одам оваква.
И јас имам потемни влакна, али не сакам да се депилирам и само сонцето му е мајката. Сега летово со сончање ќе ти се осветлат и јас ради тоа едвај чекам да идам на одмор.
Секаде каде принтаат на чаши, ќе испринтаат и на блузи. Мислам дека и на Зелено Пазарче имаше, ама не сум сигурна.
Тие што имате Sony Xperia Tipo ви дозволува на фб да влегувате во групите? Секогаш ми вели ,,Се појави грешка,, па се мислам дали е само кај мене така
До самата фб апликација е. Исклучи се па уклучи се пак би требало да ти дозволи пристап. Може треба да и направиш апдејт на фб апликацијата во мобилниот.
како да направам од повеќе слики една?? на пример ваква https://www.facebook.com/pinks.Lovers.BMiled ( се надевам дека го отвара линкот)