Дали некој има користено некоја од анатомските перници на Дормео? не ли ви изгледаат мали? Ако има некоја ваква тема,упатете ме,би сакала да прочитам повеќе мислења зошто сум во голема дилема
Димензиите се 30x50, не се мали. Колку што сум слушала, сите имаат позитивно искуство, како и од повеќето производи на Дормео.
Мислам дека не функционира тој веќе,одамна е затворен а ова го пи[ува на нивната страна,меѓудругото тој во ГТЦ не е ни спомнат '' Nasite butici se noagaat vo slednite lokacii...stara carsija na samiot vlez avanti shoes, stara carsija na samiot bulevar poranesen germanos avanti fashion, princ market topansko pole avanti fashion , k voda na rampa avanti shoes,k voda blizu pelagonija avanti fashion , n cento sproti postata avanti shoes...''
Мајка ми користи анатомска на Дормео, нормални димензии има,како секоја перница.И јас имам Дормео Мемори,многу е комотна,а големината е таман
Расчистувам по дома,и ја најдов јакнава зимска,печена е за хемиско. Каде да ја носам,каде имаат најдобра услуга и колку ќе ме чини отприлика?