Керка ми расипа лак на гаринтурата баш каде се седи и тоа е платнно пробав со ацитон ама не смеев повеке зошто ке го изгори платното пробав со вениш ништо некој да знае како да ја извадам дамката
Од кога ќе се исусши пробај со пегла и весник, ама ако веќе си го триела со ацетонот ваљда нема да ти помогне мојов совет зашто веројатно се упила бојата во ткаенината
Да не знае некој како се движи цената на златото по грам? Имам едно тенко белегзивче од порано, што ми е веќе мало, реков да го продадам, но прво да се информирам..
жени, имате некаква информација за Mister World 2014 (во недела) во колку саат и на која програма/стрим можам да го гледам....?
Не верувам дека некоја од нашиве телевевизии ќе го дава, зашто не заборавај дека турски серии, бандини и српски реални шоуа се приоритет кај нас!
Абе женски,на концертов на Жељко Ј. само тој ќе настапува или и Даниел? http://www.kupikartizase.com/Events/zel ... ic_koncert
Да ќе настапи и Даниел, а ќе настапеле и уште некои други од Х-Фактор кои не немале музички ангажман тој ден!
Луѓе колку минути ќе им треба да сварам две совршени тврди јајца со убава жолчка? на плинско во гезве
Имам една ташна со (некоја варијанта на) лак е, ама многу некако многу ми е упадлива, има некаква можност да и направам нешто за да добијам мат ефект?
Сакам да прашам каде можам во Скопје да најдам метално слинки како на сликава и цените ако знаете колку се