Цената за грам ти е од 800 до 1200 ден ,во зависност од чистотата на златото. Не во секоја златара е иста цената ,ако си од Скопје најмногу даваат за грам златарите во стара чаршија.
https://www.google.com/search?q=bul...am%2520with%2520rose%2520oil%252050ml;500;500 Здраво девојки дали некоја од вас каде во Скопје може да се најде оваа бугарска дневна крема со ружа? многу ќе ви бидам благодарна
јас имав минатата година купено едни така убави,најубави беа некаде 600-700..сега да не те лажам..така некако беа цените од теранова мислам дека ги купив
Луѓее даали во скопјево има асален фустн за тинејџерка..Пребарав во гтц,во Бисер нема ништо убаво а сакам да биде некое како за моја возраст..Каде да видам на др несто,која продавница/бутик би ми препорачале? :/
Знаете ли каде можам да најдам златна мешавина со македонско потекло? Дoсега купувавме на Фриком, ама мајка ми сега не сака да купуваме српски. Денес купив на Пекабеско, произведува Македонија, потекло Србија Ко божем ние немаме пченка, морков и грашок, па мора да увезуваме...
Zdravo ,pisav vo temata avtobuski linii ama nemam odgovor pa se nadevam deka tuka ke mi odgovori nekoj.so koj avtobus mozam da idam od kaj avtobuska stanica do voena bolnica.kaj vero treba da cekam ama ne mi e jasno koj avtobus odi do tamu i dali ima direkno do tamu.
Абе тоа ти е бог да чува, ние све увезуваме кога ќе видиш.. а пропагираат КУПУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ ! Сепак, провери во некој од поголемиве маркети можеби има со мак. потекло незнам
Кај Веро Џамбо? Ако чекаш таму, ќе преминеш преку улица од другата страна не од кај Веро на погорната автобуска накај меѓуградска автобуска и ќе чекаш 21, 22, 15ка обична не 15а, 7ца чиста и прашај некој во автобус каде точно да се симнеш
Бидејќи незнам каде да го поставам прашањево доколку сум во погрешна тема ве молам извинете и упатетеме на право место .. со мојот дечко планиравме за оваа година да одиме да работиме во америка но бидејќи ни испаднаа некои други обврски оставивме за наредна година .. па сакав да ве прашам дали знаете некој страници каде што сам можеш да најдеш работа и сместување?