И плус треба еден документ нешто како лекарско се ваѓа од кај што се примаат вакцините.Така некако мислам дека беше,барем јас ко се запишував средно.
како да ми се активира интернетот на мобилниот,денес ставив кредит го активирав неделниот пакет за 79 ден. + 2ГБ интернет,а кога ке отворам на Google или Internet на мобилниот не можи да се активира (тел е Samsung Galazy 3) Ај помош
^ Можно е сега да се променети документите, јас кога запишував средно, исто така носевме потврди за примена вакцинација. Тогаш задолжителни беа Инаку lunicka, некаде на интернет прочитав дека кога ќе биде објавен конкурсот за упис во средните училишта, ќе бидат објавени и потребните документи за упис во истите.
Луничка јас сега ќе се запишам во средно, и нас ни кажаа дека потребни документи се: - Пријава за упис - Свидетелства од V-VIII одд - Извод од матична книга на родените
Женски кога почнуваат претставите во Аеродром кај Паркот на Езерата?Денес?Гледам го поставуваат тоа стадиончето
каде можам да ја гледам The Fault in Our Stars онлајн цел филм ? ако е тоа можно , пошто знам дека го нема онлајн многу дека е нов
Не знам дали е за тука прашањево ама не најдов соодветна тема. Имам часовник кој го купив пред две години. Го земав од трговски, марка е, и не беше баш евтин. Проблемот е што батеријата се потрошила. Малку чудно ми падна зашто очекував многу повеќе да трае батеријата ама ајде ок не можам да се замарам со тоа сега. Прашањето ми е дали морам да одам да му земам батерија од продавницата од каде што го купив и таму да ми ја сменат или можам кај било кој часовничар да отидам и да ми смени батерија како на обичниве часовници? Не знам ни што батерија има внатре, може е обична, врска немам, воопшто не сум запознаена со оваа проблематика. Знам дека ако отидам во продавнициве ќе ме соголат со пари, а може ќе ми стават обична батерија, ама пак од друга страна страв ми е да отидам кај овие обичниве часовничари да не ми го зафркнат нешто (имам близок пример со ова). Од кај да знам што ќе стават внатре, може некоја батерија никаква па да истече во него... Ни на едниве ни на другиве не верувам. Помош од вас барам, ако некој имал ист проблем би била многу благодарна да сподели искуство, па да ми биде малку полесно во одлучувањето.
Немораш да одиш да му земиш батерија од кај што си го купила.Купи си ти батерија од продавница и оди кај било кој часовничар. Може и ќе ти земат околку 20-30 денари, а може и не. Зависи како си работи часовничарот.
Сакам да ве прашам девојки дали лесно се наога стан од 200 евра во скопје ,кој е прилично добар во населбите Карпош,Центар , бидејки сите ми велат дека се околу 250 евра (за три) ? вие со искуство околу цимерството пишете ми,ве мола што по брзо