Секако дека пак ќе те сликаат за 10тина дена обично се готови и пасошите и личните карти.Зависи каде вадиш и колку гужва има
Уште поубаво. you make my day Баш прашав и во мојата населба имало во полициска станица каде што се вадело пасош, лична карта...
Имате проблем со мрежата на вип? Сецкање ово оно, не се слуша??? Неможам више пола месец е вака од кога беше невремето во Скопје со поплавата. Чарее?
Феминки дали некој знае низ кој градови и во кои денови е караванот за наградната игра со фискални сметки. За извлекувањето што ќе биде во понеделник? Поточно ме интересира за во Тетово???
Јас 3 месеци имам таков проблем. Ќе зборам и оп одеднаш нема да ме слуша или слушам. Сецка на моменти итн...катастрофа им е мрежата на ВИП.
На 2-ри јули ми истекува рокот на траење на личната карта што ја извадив пред 5 години.Бидејќи секој месец се пријавувам за социјална помош и за вработување во бирото со лична карта ме интерсира дали веднаш треба да одам да вадам нова во полиција откако ќе ми истече рокот и бидејќи размислувам за промена на адресата на живеење дали треба да ја менувам адресата и на изводот од матичната книга на родените и од државјанството,дали откако ќе ме сликаат во полиција веднаш ми ја зимаат старата биометриска лична карта додека да биде готова новата и колку чини процедурата за вадење на нова лична карта?Фала ви однапред на помошта!
во моментот кога ке се сликаш за нова старата веднаш ти ја поништуваат,мене ме чинеше околу 300 денари.за другиве работи не сум сигурна оти не живеам во мк и неможам да ти одговорам.
Во Авицена 500-600 ден. но со упат од матичен. Исто се вади такво картонче ако вадиш возачка и ако си трудна за на пораѓај треба.
Има ли шанси да се расипал купен пудинг, кој цел ден ми стоеше у соба а не у фрижидер? нормален е вкусот хмм
Дали кога некој член ќе направи Розово цвеќенце – 10000 мислења, ќе може да пишува мислења на форумов?
Утре(петок) ќе има кутија пред Бартон за пликовите. Не знам дали мислиш за ова или ќе има некој посебен караван ?
ме инетересира за млеката за сончање како се почнува со факторите дали прво се користи на пример фактор 50 па 30 па 8 и потоа уље или обратно е ? и од што најмногу се потемнува
Мислам дека нема да може повеќе да пишува, бидејќи тогаш ќе достигне нирвана и нема да се занимава со земски работи за обичните смртници. Достигнува ниво на совршенство, ја исполнил својата цел во квантитативно исполнување на страниците на форумот и од тогаш па натаму само ќе се излежава и ќе ужива во плодовите, храната, пијалоците и акомодацијата, кои ќе ги обезбедува фемина за него, од буџетот на форумот.