Мислам дека 150 е цел месец интернет - земи, и вреди. Јас имам активирано, и супер е брзината, а и гигабајтите.
Ако зборите за Т-Мобиле, да има акција 150ден. и потоа неограничен итернет. Дечко ми знам гоактивираше,вели дека е добар нетот
Некоја да не го купила најновото Unique (денес излегува)?? На фб пишува и видов дека давале подароци и тоа прилично вредни, дали навистина на сите продажни места даваат? И некоја ако купила од К. Вода денес и и го дале подарокот, ако може да ми каже од каде? Бидејќи порано имам зимано кога имало други поклони, а и од други списанија и не ги даваат продавачите .
Знам тоа, мене прашањето ми е КАКО да го уклучам, се наместив според интрукциите од нивната веб страна и сепак не сака да ми отвори ништо.
Јас го купив и да имаше поклон спакувано во кеса заедно со весникот. Поклонот е swedish spa свеќа и миризливи стапчиња со држач. На страната на орифлејм на фејсбук имаше фотографии од поклони кои треба да ги има, но јас од кај што купив сите беа вакви, инаку од Штип го зедов весникот.
Ако си за купување, побрзај. Струга го нема во ниедна трафика... Ги давале поклоните заедно со весникот.
Не знам баш каков ти е телефонот, но види дали ќе најдеш access points опција. Мислам почнеш од settings, па бираш connections и ти се отвори ново мени со опции bluetooth, usb wireless lan, таму некаде би требало да има access points мени, ова треба да ти даде опција да избереш GPRS. Или дај фрли го навам да видам
Aјде некој ако сака нека ми каже како го правите ова на пример Слика ... И коа ке стисниш на тоа плаво излегува слика :/
Кога ќе стиснеш во првата заграда после url ставаш = и го копираш линкот а после ]ставаш име,пример ТУКА
Часовник, ланче и прстен и повеќе видови на ташна и мислам дека се тоа беше од Oriflame. Зависи што останало и што ќе си сакаш да земеш, ја до сега не најдов нигде, за утре не верувам дека ќе најдам, сигурно ќе се купат до утре
Нема да го дат, ќе го скријат, Барем кај нас така прат и си го дават само на познати.. аа и јас сакам паа , ќе побарам сигурно.
Јас купив Unique и добив крема за нокти и кутикули од Oriflame, ташна и саат немаше или продавачките се направиле дека нема
Јас накај 9 утрото начекав Јуник и тоа имаше да не претерам ама 10тина списанија во ЗУР маркет. Едните беа со некои ташнички или новчаници не знам што беа а јас земав обетки па и симпатични испаднаа кога го отворив списанието.
А мислите дека во поголемите маркети со сигурност ќе ги има подароците или и таму ги зимаат? Навистина не се фер да не ги даваат , а да си прашам подарокот треба да е до списанието или продавачот да ви го даде? Бидејќи не видов нигде поклон до списанието, кога побарав.