Зошто не можам да ја отворам веб-страната на ЈСП? Дали е до мене или од таму има нешто.. пишува Page Not Found . Хитно ми треба
Може ли да се патува во странство со автомобил со затемнети задни стакла? Или прават проблем на граница? Спојлер Конкретно за Грција станува збор
Мислам дека не прават, јас знам многу така што оделе со затемнети стакла ама не им направиле проблем.
Мене од плускавец ми се направи рана и користев Алвен крема за рани и ми помина за 2-3 дена. Ако ти е само плускавец пробај со Павловичева маст или Кантарионово масло,а сум слушала и дека кремата од Невен многу помагала
Не знам што подразбираш под „се друго“, но ако мислиш на плаќање и слично, тогаш да, прво треба да закажеш.
Па сигурно уште долго . И мене почнаа да ме нервираат веќе . Ги даваат веќе 3 години а можеби и повеќе .
Па,зарем мораш да ги гледаш индиските серии ако не ти се допаѓаат воопшто?!Или,пак,сите други сапуници ако не ти се допаѓаат воопшто?!На кабловска има полно добри филмови и серии,не се само турски,индиски и шпански сапуници!
^^ Не реков деак јас ги гледам , туку моите . А кога ќе ги видам дека нив ги гледаат коса ми се крева . Па така јас си одам во мојата соба и ќе си изгледам некое филмче по мој вкус . Или серија , што било само не некоја од овие глупи индиски серии .
Ме интересира дали екстра девственото масло за јадење има рок на траење до кога е добро за јадење и употреба,исто и обичното сончогледово масло?Прашувам бидејќи не сум сретнала за тоа податоци на интернет.Фала однапред!
Ако имаш ептен бела кожа, почни со фактор 50. Инаку можеш и со 30 да почнеш. Колку повисока бројката, поголема заштита од горење. Обрни внимание на шишето да пишува дека штити од УВА и УВБ зраци. Ако штити само од УВА а не штити и од УВБ, не го купувај. Потемнувањето зависи од кожата, не од млекото.
Ај да прашам нешто, кој знае одма да ми одговори итно ми е!! Дали е дозволено со wizz air штека цигари да се носи за горе во авион? И носам бесплатна мала торбица за во авион, е сега гледам дека димензии само пишува колку е дозволено, а за килажа нема врска така? Пошо јас убаво го напукав, и лап топ внатре и облека. Плис кој знае нека одговори!!
90% не смее. Цигари, храна и алкохол не смеат да се носат во рачен багаж. Тоа е општо правило за авиокомпаниите, а дали виз еар отстапуваат од тоа не знам да ти кажам... Да. Благо нешто.
Очигледно изгледам патетична со прашањево али денес добив лаптоп речиси неотпакуван нов го извадив колку да го видам и сестрами која има пет години несакајќи го наседна но на дело каде што е под тестатурата односно каде што се мрда со глувчето знаете околу тој дел не му е ништо но сум природно паничар и невротичар па се нервирам што мислите?