Во темата "Страшни приказни" drugata-nauka/strasni-prikazni-t17449/ (Само не е во Кафе Муабети, туку во Другата наука)
http://www.kafepauza.mk/ Упс Упс,моја грешка сакав да кажам за на Кафе пауза а не кафе муабети,каде можам да ги најдам?
Аа Добро, нема врска. Инаку, мислеше на ова или? http://www.kafepauza.mk/tag/%D1%81%D1%8 ... %BD%D0%BE/
Колку им се движи цената отприлика на тие интересните летни коктелчиња што ги прават по кафулињата? И од што ги прават, какви се? Немам сега пробано, па да не се зезнам.
Може ли да ми кажете колку делови има книгата Заљубената принцеза-Мег Кебот,и ако можете да ми ги кажете насловите на сите делови
Џенифер, од 150 денари па нагоре се. Зависи каде. Мене најубави коктели ми ги прават во Коктел Бар, а и цените им се поефтини за разлика од други места некаде над 120-130 денари. Имаш алкохолни каде што се мешаат неколку вида на алкохол, ликер, сокови, а имаш и безалкохолни. Јас обожавам коктели и не ми сметаат мисковите на алкохол ама ако до сега не си пиела ти препорачувам да си земеш некој по лесен и едноставен со најмногу два вида на алкохол во него. Куба Либре, Мохито, Пина Колада, Маргарита, Сан Франциско, Ејпл Мартини, Менхетн, Космополитен, Каипириња, Текила Санрајс, Секс од Д Бич овие ти се по лесни, по пивки да речам. Најубаво ти е да видиш на лице место, обично во менијата мора да имаат наведено што содржи коктелот па ќе видиш што ти одговара. Има на база на водка, на виски, на рум... Што ти е по вкус тоа, нема да се зезнеш во никој случај, освен ако нарачаш некој ептен јак па да ти се сврти од еден коктел Е тука избегни го Лонг Ајленд, Блу Хаваи,Блек Рашн и Вајт Рашн, Зомби и сите со Абсинт!
Девоојкии... Почнаа да ми се појаавуваат прозорчиња со +18 содржина, каде и да отвоорам, после неколку секунди се појаавуваат таакви .... Ако знае некоја какоо даа гии изббриишаам ???
Сигурно имаш симнато некој вирус, всушност некое спам програмчето. Треба да го исчистиш со антивирус програма.
Во сите аптеки има Клеопатра шеќерна паста. Поскапа е од Јанкар и тоа доста (чини 350 ден.), ама одлична е навистина.