Каде можам да најдам оеткер производи , во Кам маркет има? Или било кој маркет ми го препорачајте само да има оеткер производи.
има и во Кам, зависи што ти треба од производите, имаш во Веро, Рамстор, таму ги гледав производите, вероватно и во некои други маркети има, ама во овие јас лично ги видов.
Женски каде можам да го гледам The other woman со убава снимка онлајн? И Maleficent убава снимка не од кино??
Devojki Dali vo maticno moze da se sklopi brak so licna karta na koja u e iZminat rokot? Ili ke treba da izvadam nova ?
Mислам само со нова.Со лична карта со изминат рок неможеш да завршиш толку важна работа како склучување брак.Сепак не би било лошо да си прашаш оти секако по склучувањето на брак пак треба да вадиш нова. Патем со среќа нека ти е бракот.
Да прашам малолетно дете да лета само кои документи се потребни дали ги бараат на аеродром? може ли да се извлечам да не ми побараат потпис од еден родител ?
Мислам дека пасош има и за најмладите, задолжително е. Обавезен е потпис со согласност од другиот родител без разлика дали родителите на детето живеат во брачна заедница. Нема начин да го избегнеш тоа.
Сакам да прашам каде освен во Сара Фешн ги има оние купачи скроз пунети горе , у куманово видов преубави ама немаше број 1200 беа по пазар барав немаше има ама онака ептен малце пунети овие беа скроз и многу јако стоеја
Феминки, како да опраам сламена капа?? Знаете од лани ми е,ама стоела сплескана во плакар и сега е за нигде? Но ко каубојска е, не е само округла горе. Знае некој?
Колку трае лет од Скопје до Анталија?(Може и до друго место,не мора баш Анталија но битно до Турција да е)
Нема шанси да се извлечеш, согласност со потпис задолжетелна е и од двата родители, кога станува збор за патување надвор од земјава. Знам за конкретен случај, една девојка, во втора година кога требаше да одиме на екскурзија, таа не доби потпис од татко и (а родителите се разведени), и не одеше на екскурзија, а секако беше малолетна.
Низ граница на грција го имам изнесено сама јас не побараа никаков документ али ок за друг пат ке си знаеме кога ке си дојде таткото ке потписеме па нека си стое документот за некоја наредна прилика
До Анталија летот трае саат и 20 минути, саат ипол максимум. А „некое друго место“ е широк поим, Турција е милионска земја, којзнае колку аеродроми има во цела држава