Каде се наоѓа продавницата каде што носеле роба од H&M ? И како се вика ? го поставив и во друга тема прашањево ,но не добив одговор.
За лекарско уверение се плаќа од 1200-2000 зависи каде. Кај матичните кај некои може кај некои не, зависи како се опремени и сл. дали имаат во правилникот за работа и услови ( некои мали приватни амбуланти немаат). И да кај матичните е поевтино.
ЕМунлајт, кога нешто ќе поставиш на интернет ни Господ неможе да го избрише. Посебно кај фејсбукот е тоа многу лесно. Секоја порака и секоја нотификација може да се види и да се врати, без разлика што изгледа дека е избришано. Побарај си некој хакер може да ти среди, знам дека може.
Претпоставувам прашањево што ќе го поставам е приглупичко. Пред некој ден си купив ваква четка за заби. Пишува дека тие од страна пластичните (плавите) се massaging rubbers, а благе везе нема. Ненормално многу ми ги раскрвавува непцата. На ден од 4 до 6 пати мијам заби и ми се плаче секој пат. Премногу боли. Имате некој совет? Дури и кога јадам ме болат непцата. Ми иде да ги искорнам тие плавите, али осеќам дека ќе ја осакатам четката, бетер ќе биде. Имате некој совет? Дали некогаш сте користеле четка за заби со такви „масажери“ од страна? Кога ќе намалам со притисокот, кога ги мијам забите, исто како да не ги мијам... Ќе си зеам нова, али оваа некако ептен ми се засвиѓа.
И јас користев иста ваква зошто мене ми беа и претходно воспалени непцата. И јас додека се миев многу ме болеше,уште толку ми се воспалија и отидов на забар и тој ми рече веднаш да престанам да ја користам и ми препорача друга-исто така за непца, и сега ми се во ред непцата благодарејки на неа. Јас би ти препорачала да ја смениш или пак консултирај се со стоматолог па реши си.
Знае ли некоја која е таа продавница за часновници мислам дека била каде што се продаваат со 50% попус за 10ка во индекс,знам дека продавницата била во Скопје. Ако знае некоја ве молам за одговор.
кај лотарија на македонија само од спротивната страна на улицата , ќе му дојде карши таа зградата ( или што и да е ) што се гради до неа има некоја продавница за цигари , а скроз подоле има Космо тинекс
девојки, дали знаете некоја фирма или индивидуа која изработува графички цртежи/скици на компјутер на corel draw или некоја слична програма? Скиците се дадени само треба да се додаде нешто или да се обележи на самата скица? ми треба некој што стварно знае да црта. итно е
Во Трговски, на втор кат (последен,најгоре) мислам беше, малку е спикана во ќоше,навистина незнам како да ти објаснам. Ама знам дека ја има, постои бев пред две недели. Прашај некаде во некоја продавница на тој кат да ти кажат каде е.
prvo da se izvinam za fondot, nemam momentalno mk sakav samo da prasam dali nekoj znae kolku e preporaclivo da se jade ovosen jogurt Activia na den ?? neli dobro e za stomakot, no i ne preterano ja denovive se zaraziv so niv, a momentalno sum na suva hrana, zatoa sto sum vo Amerika
Деновиве приметив еден дечко на ул. Македонија, свиреше на гитара и пееше совршено. Ја слушнав All of me-John Legend и останав без зборови, ама ми дојде автобусот и морав да одам. Дали некој можеби знае кој е, како се вика, нешто?
Прашање до девојките од Кавадарци. Во план ми е на посетам генеколог во Кавадарци. Сум посетила во Скопје, но сега неможам да одам до таму. Знаете некој што е добар и искусен?
имам забележано во аптеките но во форма на коцка ако ти вршат работа , тие беа наменети за лекови да се собираат во нив.. незнам дали ти помогнав