Зошто при стигање на лична порака,горе десно ми се појавува pop-up blockedx? Ви се има појавувано така?Или само мене?
Лелее и јас го имам истиот проблем. Имам неколку адреси на хотмејл и на ни една неможам да влезам. И тоа го немам грешено пасвордот, можда грешката е кај нив h&m има во mega fashion, се наоѓа во бисер и има една во карпош 3 мислам, ама не се сеќавам точно каде. Можеби имаат уште некоја локација, ама јас само овие две ги знам
Маја, што ќе ризикувате и двете со непознати фаци, нека ги замоли родителите или некој полнолетен роднина да отвори интернет картичка од стопанска банка, ќе префрлите онолку пари колку што и се потребни за лабелата и ќе завршите работа без да зависите од странци. http://www.stb.com.mk/visa-internet-.nspx Имаш една карши Рамстор и една карши базенот Борис Трајковски.
Луѓеее помагајтеее си ја изгорев раката фатив врела тава и раката ми е жар црвена неможам да поднесам ужасно боли печеее кажувајте што а ставам не се издржувааа
има повеке начини да влезеш,пробај рестартирај го рутерот па пробај да влезеш или пробај преку друга маил,ако незнаеш како пиши ми лп ке ти објаснам .. позз
Како оди плаќањево на рати со картичка? Конкретно за во Нептун гледам. Вика плаќање на 24 рати без камата. Сега, пример од стопанска, ти даваат посебна картичка или може со обична на која примаш плата па да ти одбиваат секој месец? Банката го плаќа целиот износ на Нептун, па после ти и враќаш на банката или..? Не знам како оди ова
Ако картичката на која примаш плата ти е кредитна картичка, тогаш можеш со таа да си купиш, а ако ти е дебитна тогаш ќе мораш да одиш на пример во стопанска банка и да извадиш кредитна картичка. Од кредитната картичка банката ќе и ги исплати сите пари на продавницата, а ти на рати ќе и враќаш на банката. Се надевам дека ме разбра.
Дебитна е мојата. Значи банката претпоставувам го плаќа целиот износ, а ти и враќаш на рати без камата.
незнаев кај да го поставам прашањево,извинете ако не е за тука ...дали неој патувал со воз до србија до сега и какво е искуството? подобро автобус или воз? благодарам однапред и се надевам ке добијам одговор
Девојки ме интересира поконкретно некоја од вас да ми објасни која е процедурата за добивање на нов индекс доколку се изгуби стариот? Фала многу.
^Мораш да пријавиш во службен весник дека ти е изгубен, потоа плаќаш 1500 денари на факултетот за издавање дупликат индекс и си купуваш нов индекс. Е тука после следуваат проблемите додека си го наполниш новиот индекс, не дај боже да ти е изгубена некоја пријава па да треба пак да си го слушаш и полагаш предметот. Ова јас од искуство.