незнам колку се овие зошто не се разбирам во модели ама рејбан оригинал во македонија под 7000ден нема да најдеш . Па по мое би требало да се движат измеѓу 7000-9000
Вакви Clubmasters, многу слични, си земав пред месец дена, беа 7.000 (и нешто ситно) на попуст. Најевтини RayBan очила имаш во оптиката пред ГТЦ што е, од страната на плоштад кога доаѓаш, кај Nikе
За Црво мислам дека немаат а Кашиков и Атлантик имаат. Еве ти линк од страната: http://atlantic.com.mk/index.php/mk/ А истотака можеш и на фејс да ги најдеш како Туристичка Агенција Атлантик т.е Феријал Кашиков.
Милка нема ама ако те има спукано стрвност за такво чоколадо, и Ритерспорт со марципан е убаво Леле сега и мене ми се пријаде
Женски на некоја да не и тенкува како се играше играта ЛИМОНЧЕ? И да ми ги кажите сите значења на буквиве.. Играва ја игравме во 6то т.е ја играше едно чупе со дуги деца.И сега ги враќаме спомените.Ама не ни текнува како се играше кои беа правилата .
Сакам да пршам некој да ми објасни како одат работиве со националностите на факултет ,ако се пишам влах дали можам да влезам со пониски поени ?
И црнец пиши се ако сакаш, што е тука е. Шала на страна можеш, ама дали имаш нешто влашко од поколение. Ама мислам дека знаеш кои националности имаат најголема предност. Со пониски поени сигурно нема да влезеш во државна квота(што сакаш пиши се) ако некој не подметне грб. Освен на факултетите каде што нема пријавено доволен број на студенти.
Имам 90 поени па затоа прашувам , матурава ме утна скроз а медицина ми беше голема жебла и имам потелко можам да се пишам ,па некој ако знае или има некои линкови да видам како биле другите години многу би ми значело
Дали во прва година гимназија се учи социологија и физиологија? Ако да, колку пати во неделата. Ме мрзи да барам по темата