Дали некој може да ми објасни нешто основно во врска со Персоналниот данок, кому се плаќа, врз која основа, колкав процент и од што зависи тој? Немора детали само одновното.
Вакви како фиоки, за во соба имате видено некаде? Се надевам се гледаат добро на сликава, не можев да најдам поинаква
На пластичарската улица (Бит Пазар) има огромен избор, е сега да се вакви као плетени незнам, ама има големи шанси да има
За Хрватска,може да пишете цени од прилика колко е да се оди до таму,тие што сте биле,цените таму? Во план ми е и би сакала да одам оваа летоо,па ме интересира од прилика ?
Да ве прашам,дали некој знае во колку пеат оџите насабале? Сигурно е околу 6 и нешто но ако може некој да каже точно во колку? Фала поздрав.
Не сум баш упатена, ама мислам дека пеат точно на изгрејсонце. Колку што знам, тоа им е повик за молитва.
Да тоа им е повик за молитва,и е прегласно. Затоа сакам да дознаат у колку пеат да видам дали ќе слушнам нешто... (живеам у карпош 3,а ми имаат кажувано дека се слуша повик за молитва од Визбегово,кое е 3ипол километри оддалечено од карпош 3)
Во Рамстор го има најчесто, или во Веро, цената му е некаде од 220-260 ден. за кг, што значи на парче оди околу 50-60 денари.
Ме интересира дали кога се Великденските пости може да се прават крштевки и венчавки? Ве молам некој, кој што е сигурен да ми одговори
Што не се лизга I have dirty mind Се шалам не се лизга, мислам помалку се лизга, ама како ќе го изведеш тоа
Што се се продава во Базаро во Ново Лисиче? И од колку до колку е отворено? А прочитав погоре има и во Соравија, истата продавница е или?