Си отворив нов профил на твитер и ми вика дека ми е суспендирана сметката како да го средам сега ова, да не знае некој. Вака пишува : Your account is currently suspended. For more information, please visit Suspended Accounts.
Само онака прашав,прашав зошто не можев да го отворам профилот,затоа. Инаку не ми наштетил ништо, чиста радозналост.
Ugh. Пред 5 дена примав инфузија, ме издупија со иглите додека ми најдеа вена. Не е битно, предмалку се избањав, сега ставам крема на рацете, а скроз чиста и ме пече, ме боли едното место. И има како црна линија, којзнае што е. Жар црвено е. Што да му правам?
Јас се извинувам можеби мислењево не е на правилно место поставено ама не најдов кај да го ставам а претходно го утнав сори ми треба ваше мислење дечки,хелп ми Се мислам веќе подолго време и сакам да слушнам и други мислења пред да се одлучам. Сега во септември стартувам со италијански јазик ама покрај италијанскиов ке учам англиски германски латински и нели се разбира македонски.Ова ми е програма за во школо пошто гимназија сум и избрав јазично.Сега проблемот ми е сакам да почнам со курс,ќе земам 2,англиски и ?кој друг?дали италијански или француски?се мислам пошто со францускиов некако многу да не ми се фатат и италијански и германски и англиски ама францускиов е 2 најзборувам јазик во свет а јас јазично нешто планирам и факултет ама баш што точно не знам и дали ќе студирам некој јазик а се мислам и со италијанскиов пошто некако имам основа знам како оди читањево ќе го учам и во 3та и ми се поклопува....ама не знам сакам да си поставам повисока цел сакам да видам дали можам,сакам повеќе јазици сакам малце преокупираност п.с германски нема шанси да земам курс зошто ме иритира немам љубов да го учам затоа напразно да не одам Што мислите вие што би одлучиле на мое место.Сакам да разгледам повеќе опции пред да се одлучам. Фала однапред на сите
Ако не си доволно едуцирана за некоја област,не коментирај.Особено, воздржи се од саркастични одговори кои звучат глупо во случајов.Одговорот на прашањето е навистина смешен за личност што во профилот навела дека по професија е професор За информација,Google [Bot] е софтверски истражувач кој собира информации за да можат да бидат достапни при пребарување на конкретниот пребарувач. Се надевам дека те просветлив како просветен работник.
Што да правам кога сум информатички неписмена. Дипломата ми ја купија мама и тато пред 25-26 години па сега учам од помладите магистри-доктори. Благодарам на просветлувањето, ветувам ќе седнам и ќе гуглам.
Дали некој знае која е разликата во понудите на агенциите каде пишува 1/2 студио и 1/2 стандард студио?
јуле постов малку е измешан,ако добро сватив ти како јазична насока ке имаш италијански,англиски,германски и латински така?? е шо го мешаш францускиот? сите овие јазици ако ги учиш истовремено само каша ке напраиш,ништо друго,од искуство ти кажувам дека е мн тешко повеке јазици истовремено јас имав настава на италијански а следев англиски,арабски и германски и следев еден курс по турски абе полудев тој период,после германскиот го оставив но да не должам, според мене курс за италијански не ти е потребен,јазикот е лесен,граматиката исто така е сега ако веке сакаш да запишеш два курса оди на англиски и германски оти има мн повеке што зборат француски од тоа што видов јас низ европа германскиот е баран многу. ако веќе германскиот не го сакаш одбери француски и оди на курс. Според нивото што го владееш кај одреден јазик почни со курс на истиот. јас на твое место како јазици би избрала англиски,француски и германски и би одела на курс на гер. и француски,колку и да е убав (иако мене не ми е) италијанскиот според мене е бескорисен глуп јазик. п.с знам дека ми фалат запирки,имам реченици километарски ама пусти мој компјутер беше жеден па се напи една лимонада така убава ладна и блага и сега имам шекерни копчиња,треба со нозе да газам за да проработат али тоа е
BB кремата е всушност балсам кои ги поправа сите флеки и неправилности на кожата, а има многу полесна текстура од тешките пудри кои ги затвораат порите. Го прочитав во една статија на црнобело и ми изгледаше интересно. Да не знаете како изгледа или кај да ја најдам оваа ВВ крема? И на една страна на нет читав и други луѓе ја препорачуваат ама никогаш не сум ја видела...
Како изгледа ? Па како пудра . Инаку ја имаш во сите маркети , парфимерии . Имаш ББ крема на Нивеа, Гарниер и сл. Можеш да си порачаш и од Орифлеим. Добра е како замена за пудра , мене ми стои така , ќе се замачкам кога ми е при рака.
Во Тинекс имаш Гарние ББ крема со гратис сјај за усни од Мејбилин, се заедно за некој 300 и нешто ден
Девојки што требаше да пише во онаа порака која се испраќа за да провереш уште колку џабест минути имаш? И на кој број треба да испратам?
Ако е за оние стандардните 1000 минути што се добиваат со дополнувањето вртиш на бројот 1414 па потоа за македонски 1 потоа за дополнителни услуги 2 па ако сте корисник на џабест пак 2 и за да добиеш СМС порака изираш 1. Значи вртиш 1414 и го следиш автоматот. и треба да стиснеш 1221 но нели не одеднаш туку како ќе те прашува автоматот така ќе стискаш.