1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.623
    работи

2. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Девојки,дали знаете кој/што е Google [Bot]? :?: Постојано гледам дека е присутен и разгледува по фемина.

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Што ти е гајле ,ти наштетил или мислиш конкретно на некого што го познаваш?

На valery15 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.432
    Си отворив нов профил на твитер и ми вика дека ми е суспендирана сметката како да го средам сега ова, да не знае некој.

Вака пишува :
    Your account is currently suspended. For more information, please visit Suspended Accounts.

5. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Како се викаа овие?
    :?:

6. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Само онака прашав,прашав зошто не можев да го отворам профилот,затоа. Инаку не ми наштетил ништо, чиста радозналост. :D

7. Andri.jana

Andri.jana Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    51
    Дали во фри шопот на гараницата со грција може да се најде професионален фен за коса ?

8. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Треба 70 да е најмал.

9. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Ugh.
    Пред 5 дена примав инфузија, ме издупија со иглите додека ми најдеа вена. Не е битно, предмалку се избањав, сега ставам крема на рацете, а скроз чиста и ме пече, ме боли едното место. И има како црна линија, којзнае што е. Жар црвено е. Што да му правам?

10. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Јас се извинувам можеби мислењево не е на правилно место поставено ама не најдов кај да го ставам а претходно го утнав :tmi: сори :worried:
    ми треба ваше мислење дечки,хелп ми :)
    Се мислам веќе подолго време и сакам да слушнам и други мислења пред да се одлучам.
    Сега во септември стартувам со италијански јазик ама покрај италијанскиов ке учам англиски германски латински и нели се разбира македонски.Ова ми е програма за во школо пошто гимназија сум и избрав јазично.Сега проблемот ми е сакам да почнам со курс,ќе земам 2,англиски и ?кој друг?дали италијански или француски?се мислам пошто со францускиов некако многу да не ми се фатат и италијански и германски и англиски ама францускиов е 2 најзборувам јазик во свет а јас јазично нешто планирам и факултет ама баш што точно не знам и дали ќе студирам некој јазик :?: а се мислам и со италијанскиов пошто некако имам основа знам како оди читањево ќе го учам и во 3та и ми се поклопува....ама не знам сакам да си поставам повисока цел сакам да видам дали можам,сакам повеќе јазици сакам малце преокупираност :^)
    п.с германски нема шанси да земам курс зошто ме иритира немам љубов да го учам затоа напразно да не одам :)

Што мислите вие што би одлучиле на мое место.Сакам да разгледам повеќе опции пред да се одлучам.
    Фала однапред на сите :*

11. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.027
    Допаѓања:
    36.091
    Ако не си доволно едуцирана за некоја област,не коментирај.Особено, воздржи се од саркастични одговори кои звучат глупо во случајов.Одговорот на прашањето е навистина смешен за личност што во профилот навела дека по професија е професор :?:
    За информација,Google [Bot] е софтверски истражувач кој собира информации за да можат да бидат достапни при пребарување на конкретниот пребарувач.
    Се надевам дека те просветлив како просветен работник.

На Reachel, cresa-jagoda и Daleron им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Што да правам кога сум информатички неписмена. Дипломата ми ја купија мама и тато пред 25-26 години па сега учам од помладите магистри-доктори.
    Благодарам на просветлувањето, ветувам ќе седнам и ќе гуглам. :hai:

13. lovely-pretty-girl

lovely-pretty-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    6
    Дали некој знае која е разликата во понудите на агенциите каде пишува 1/2 студио и 1/2 стандард студио?

14. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    јуле постов малку е измешан,ако добро сватив ти како јазична насока ке имаш италијански,англиски,германски и латински така?? е шо го мешаш францускиот? сите овие јазици ако ги учиш истовремено само каша ке напраиш,ништо друго,од искуство ти кажувам дека е мн тешко повеке јазици истовремено јас имав настава на италијански а следев англиски,арабски и германски и следев еден курс по турски абе полудев тој период,после германскиот го оставив но да не должам, според мене курс за италијански не ти е потребен,јазикот е лесен,граматиката исто така е сега ако веке сакаш да запишеш два курса оди на англиски и германски оти има мн повеке што зборат француски од тоа што видов јас низ европа германскиот е баран многу. ако веќе германскиот не го сакаш одбери француски и оди на курс. Според нивото што го владееш кај одреден јазик почни со курс на истиот. јас на твое место како јазици би избрала англиски,француски и германски и би одела на курс на гер. и француски,колку и да е убав (иако мене не ми е) италијанскиот според мене е бескорисен глуп јазик.

п.с знам дека ми фалат запирки,имам реченици километарски ама пусти мој компјутер беше жеден па се напи една лимонада така убава ладна и блага и сега имам шекерни копчиња,треба со нозе да газам за да проработат али тоа е :?: :?:

15. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    BB кремата е всушност балсам кои ги поправа сите флеки и неправилности на кожата, а има многу полесна текстура од тешките пудри кои ги затвораат порите.
    Го прочитав во една статија на црнобело и ми изгледаше интересно. Да не знаете како изгледа или кај да ја најдам оваа ВВ крема? И на една страна на нет читав и други луѓе ја препорачуваат ама никогаш не сум ја видела... :?:

16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Како изгледа ? Па како пудра . :D

Инаку ја имаш во сите маркети , парфимерии . Имаш ББ крема на Нивеа, Гарниер и сл. Можеш да си порачаш и од Орифлеим. Добра е како замена за пудра , мене ми стои така , ќе се замачкам кога ми е при рака.

На Anja98 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.446
    Допаѓања:
    20.073
    Во Тинекс имаш Гарние ББ крема со гратис сјај за усни од Мејбилин, се заедно за некој 300 и нешто ден :)

На Anja98 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.196
    Допаѓања:
    34.444
    Девојки што требаше да пише во онаа порака која се испраќа за да провереш уште колку џабест минути имаш? И на кој број треба да испратам? :)

19. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Ако е за оние стандардните 1000 минути што се добиваат со дополнувањето вртиш на бројот 1414 па потоа за македонски 1 потоа за дополнителни услуги 2 па ако сте корисник на џабест пак 2 и за да добиеш СМС порака изираш 1.
    Значи вртиш 1414 и го следиш автоматот. и треба да стиснеш 1221 но нели не одеднаш туку како ќе те прашува автоматот така ќе стискаш.

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.196
    Допаѓања:
    34.444
    Ти благодарам.