Имаш право, прашањето е навистина глупо, особено ако имаш 15 години. Исто како некој кога ќе те праша како е да се живее во Македонија? Зависи од тоа како ќе се вклопиш во тоа општество и како ќе се снајдеш финансиски, и таму има оние кои екстра добро живеат, и оние кои немаат скршен долар. Мој совет живеј си го детството не се оптоарувај со тешки теми. Треба прво да завршиш факултет да станеш некој и нешто па тек тогаш да сонуваш за Америка.
9000 den jas imam prasanje isto za galaxy s4 imam i poslednite nekolku denovi mi se pobrka vaka da objasnam znaci koga spushtam neli toa odozgore neznam kako da go kazam koga sum na poceten ekran i koga sakam da uklucam wifi lentata kaj to ima neli bluetooth GPS zvuk e neli najdolu ima na koj operator si e mene namesto operator mi pishuva emergency calls only nekogash i no service probav go restartirav nekolku pati nesaka ja izvadivav nekolku pati kartickata i nesaka na momenti se.trgne toa i pisuva ONE a na momenti sto istoto so emergency calls only ili no service i mi pokazuva deka mi e nedostapen telefonot moze nekoj da mi objasne kako da go popravam ova?
При пејд корисник сум на t-mobile. Е сега сакам да земам број од џабест, ама сакав да прашам дали може да ми остане истиот број, а да го сменам само операторот и при тоа да си останам на при пејд? Малце измешано прашањево, но се надевам дека ме разбравте.
Занемарето го видето ,ме интересира дали некој/а знае која е песната што иде во позадина ......? http://www.youtube.com/watch?v=zaX2hd8k2ZU А и насмејте се на типкава малце
Pump Up The Jam од Technotronic http://www.youtube.com/watch?v=9EcjWd-O4jI И нареден пат прашувај во соодветната тема
Незнаев кај да го поставам прашањево, али ваљда може тука.... Па ме интересира зашто има МАШКИ по фемина-ва кога е ЖЕНСКИ САЈТ, бар јас така знам... друга работа не сакам да испадне дека ги напаѓам или сум против туку некако не ми личи машки на фемина, освен ако ........ знаете сите што !
дали некој знае каде можам да гледам Dumb And Dumberer To ( 2014 movie) онлајн знам дека е нов филмов и го нема на многу страни ама гледам некои во категоријата филм пишале дека го имале гледано онлајн
Хммм, новиве прашања за ден два неможеш ни да ги поминеш сите, а не па да ги научиш. Половина можеби се од општа култура и од минимални познавања, знаците се лесни тие нема ни потерба да се учат нешто посебно. Ама раскрсниците ако не ги сфаќаш треба убаво да се потрудиш да ги научиш. Друго има работи што мораш да ги научиш на памет на пример со ограничувањата на брзина. Мој совет како најлесно и најбрзо да ги научиш ти е прво да ги отвориш тие што се без решенија и да пробаш да ги решаваш, на страна запишувај си ги одговорите, а после провери си ги таму кај што ти се дадени со одговори и ќе видиш тие што ги грешиш ќе им обратиш повеќе внимание. За недела дена би требало да имаш добро совладано се. Ако имаш време и по цел ден само тоа да правиш ќе ги поминеш и за 3 дена.