Попустот што е од Матица,го има во сите книжарници што продаваат нејзини книги или конкретно за во Скопје? Мислам на овој попуст.
Moже го гледале тој од 2003 „Dumb and Dumberer“, затоа што "Dumb And Dumber To" ќе излезе дури на 14 Ноември http://putlocker.is/watch-dumb-and-dumb ... ocker.html Тука можеш да го гледаш "Dumb and Dumberer"
Како да ги тргнам овие гадниве реклами од пор*о сајтови бееееееееееее........... Ме напнаа. До завчера ги немаше а денес еве ги милион... Не знам кој, што и како отворал ама нема смисла веќе хаха
Ве замолувам да ми препорачате добар професор (дури и не мора професор) што дава часови по народни инструменти, мене ме интересира поточно за гајда. Му треба на братучет ми, многу му е битно. Ако некој знае некого, или пак сте слушнале за некој, може да ми оставите информации во ЛП. Би ви била многу благодарна. И да додадам, тоа да биде во Скопје или во околина.
Јас лично не сум го користела но знам дека една моја другарка го користеше и навистина имаше кршливи нокти редовно го нанесуваше и имаше ефекти и беше задоволна имаше прекрасни нокти
Да не знаете како можам да наместам на десктопот да ми кажува колку е тепмературата во мојот град (Битола) ??
Одиш десен клик на десктоп, потоа бираш gadgets и си местиш што сакаш да ти покажува. Одбери го тоа за време и ако автоматски не ти се намести локација каде што си ќе си ја наместиш сама и одбери си да ти покажува во целзиус степени за да не се буниш. AquaQueen - google it! https://www.google.com/search?q=distanc ... =643&dpr=1 Значи 4 саати 333 километри има до таму.
здр девојки...сакав да земам на претплата телефон но имам заштедено окулу 7000 а тоа е малку за доплата за некој поубав телефон па гледав на интернет дека се продаваат ајфони од Дубаи за 6000-7000 ден. и викат дека биле кинески и не ги бивало па вчера баш проверив под батеријата на мојот телефон што го земав пред 2 години од вип пишува Made in China исто така и на сестра ми и мајка ми...па скоро сите се произведуваат во Кина...дали некој имал искуство со вакви телефони? добри се?
Јас конкретно за ајфони од Дубаи немам слушнато за други да имаат купено,но другарка ми купи Самсунг Галакси с4 кинески и цело време има проблеми камерата на моменти е матна, некогаш кога ќе ѝ ѕвонеме ни вика дека е недостапна, а телефонот и е вклучен, многу апликации и кочат и на крај кога ќе сфатиш не вреди. Или штеди уште или купи некој на старо, јас кинески не би ти препорачала да купиш.
Леле немој такви да купуваш кинески ајфони од интернет, една другарка купи така и се заеба, џабе ги фрли парите само... значи батеријата едвај и држеше го полнеше на секои 3, 4 саати и одма и се празнеше батеријата. Па после едвај успеа некако да се отараси од него го продаде едвај за 1000ден мислам дека, и се случуваше некогаш и на кинески цело мени и се правеше (само и се менуваше) ! Значи најдобронамерно од моја страна немој ! Туку поарно дособери уште некој денар и купи си асален, барем и гаранција даваат а вака шо само парите ќе ги фрлиш у ветер !
Зошто на лаптопов ставам позадина и после некоја минута ми ја снемува и се е црно само доле ми пишува: Windows 7 Build 7601 This copy of Windows is not genuine
не ти е лиценциран , и плус истечен ти е периодот што можеш нелиценцираниот да го користиш , најди некој што го има купено и нека ти го инсталира или по сервисине ама ќе ти го наплатат