Можеш и да сошиеш ама незнам колку пари оди тоа + ќе треба да си го купиш ти материјалот. Ако имаш некој близок прашај. А и зависи какви бараш. И пиши од кој град си за да знаеме да ти кажеме од каде да купиш?
Tреба телефонот да има оперативен систем за да користиш Shazam. Не може на обичните телефони да се користи апликацијата.
Некоја идеја за поклон за дечко, за месец дена правиме 2 години од врска, па мислев нешто да купам приредам ама просто немам идеја ...помош
има посебна тема баш за ова. Постави го таму прашањето и ке добиеш повеќе одговори. Или и немораш да прашуваш доволно е да ја разлисташ темата и да одлучиш има дадено 100 идеи за поклонни.
Во Џамбо имаш по 500-600 денари во интересни боички и дезени, само треба и посебен корнез за нив оној ко со алки што е. Има и таков и тој е 500 денари.
Знае ли некој со сигурност да ми каже колку изнесува минималната нето плата со измена на законот годинава?Ми треба точна сума, а на нет барам и никако да најдам точно потенцирано колку е.
http://www.kargoekspres.mk/mapa-zastapnistva/ Кога ќе ја отвориш странава најдоле ќе видиш Карго Експрес Застапници.doc, на тоа кликни ќе ги видиш застапниците за сите градови, има и адреси. *** Зошто не ми се отвара играва? http://www.femina.mk/%D0%B7%D0%B0%D0%B1 ... 1%9A%D0%B5
Знае ли некој каква е моменталната состојба во центарот на Скопје ,врне ли ? Треба да излезам,па да знам,незнам веќе што да облечам .
може не ми е соодветно прашањево, АМА: што е со профилите Пирана и Пирана2? Истата личност ни е или? Спојлер п.с. ја користам оваа прилика да и пратам поздравче на Pirana
да ве прашам каде можам да најдам налепници или како фолија леплива -украсна (за мебел) има ли во џамбо?
Па истата ни е, иначе у денешно време е во мода е да се имаат по два профили нашата пирана ни е модерна (едниот и е за фанови, а другиот и е приватен само за тие шо ги познава) Како и да е, и од мене едно поздравче до Pirana!
Сакам да прашам дали некогаш сте се запрашале која е девојката од рекламата со Даниел Кајмакоски за Џуси?