Хаха јас да, јас прво мислев дека е Тамара Миладиновиќ ама девојката на рекламата ми се чини дека имаше по темна коса така да не сум сигурна
Дали и кај вас се случува истото, да имате повеќе напишани мислења а да ви пишува дека се помалку на профил?
А, вам толку ли ви е битно колку мислења имате и колку ви пишува? Според мене битно е што сте кажале а не колу поста имате. Незнам зошто се оптеретувате со цвеќенца и бројки, , едноставно опуштете се и уживајте во дружбата, а не само да бркате бројки. Изгледа некои постови ви се избришани како ОФ Топици, и затоа имате помалку отколку што вие сте изброил. Претпоставувам дека бизарноста оди дотаму што дома ставате цртки и бележите колку постови имате, колку лајкови.....
Очигледно испаѓа дека рејтингот е побитен од она што сакаме да го кажеме , споделеме , и се она што е поврзано со нашиот живот !
ПОМОШШШ СИ ГИ ЗАЛЕПИВ ПРСТИТЕ СО СЕКУНДАРЕН ЛЕПАК целите рце ми се лепак ми истече лепак на рацете како можам да го одстранам
океј...само прашав не дека ми е многу важно или којзнае што, чудно ми беше бидејќи знам дека пишувам многу повеќе а цело време си стои на 26
Пробај прво стави ги во топла вода и сапун а потоа стави ацетон би требало да помогне За да го остраниш од останатиот дел од рацете направи паста од вода и сол и трлај ги рацете
Бројат драга Daleron, бројат, затоа децава го угушија форумов, пишуваат само колку да имаа повеќе светчиња, небаре црвеното или какво и да е тоа највисокото цветче, ќе ги направи попамети. Драга Nana19, рејтингот не е во бројот на мислењата туку во тоа дали тоа што ќе го кажеш-напишеш држи вода или не.
Девојки кажете ми зошто кога зборувам на моб како да си го слушам гласот од другата страна, како да ми доцни гласот? Нешто е до мрежата или што е работата? Значи ова ми се случува скоро една година откако го зедов бројов и тоа постојано, кога и да кренам телефон :/
Во топла вода нежно со морска сол да протриеш иако јас успеав пред 2 недели кога си го истурив многу малку да извадам
Во Кафе Муабети и во Форумски Игри мислењата не се бројат, па ако пишуваш најчесто таму може до тоа да е.
Не е страшно. Скептиците или љубителите на сценаријата на заговор би рекле ве прислушкуваат, но јас велам дека е тоа до мрежата, или до мрежата која допира во твојот стан или кај соговорникот, тоа најчесто се решава со мало помрднување лево-десно. Знам дека делува збунувачки да си го слушаш сопствениот глас но нее ништо страшно до мрежата е го враќа твојот глас назад во вид на ЕХО.
Мадам-А, стариот профил Пирана ми е деактивиран (ме нема ниту во листата на членови) и нема шанси да се уклучам, освен ако администраторите не ми го активираат повторно, а тоа не верувам дека ќе биде годинава па си направив нов профил за да бидам активна на форумов. Јас сум јас, истата личност од Пирана и Пирана2 и ќе го користам само овој профил. Фала ви многу за поздравите, ај и од мене по еден поздрав!
За неколку дена заминувам на одмор.Немам идеја што да облечам за по пат..патот е долг,со автобус е..некој совет?