1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    па облечи си некои тренерки, блуза на куси и горна тренерка и патики. :)

2. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Хеланки, некоја подолга маичка за да те прикрие и патики. :)

3. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Ви благодарам на помошта девојки :)

4. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    34.720
    Девојки, на Оне како на кој број требаше да се јавиш или да пратиш порака за да ти стават 30 денари кретит, и потоа кога ќе си купиш картичка да ти ги земат? Ве молам побрзо да ми одговорите, итно е. :D

5. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    http://one.mk/promocii-detalna/items/extra-kredit.html

6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    34.720
    Благодарам мнооооогу :hug: :hug:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Мислам дека темата е ок за моето прашање.
    Облеката ми стои во регал и блузите секогаш се здиплени и средени ама ова утро барав нешто и приметив дека една маичка околу јаката пожолтела од нешто од што така незнам. А нема шанси тоа да било од порано оти не се сеќавам дека сум ја носела скоро а сега летото една маичка еднаш ќе ја облечам и оти се потам веднаш ја перам се суши и ја ставам таму. Од што би можело тоа да е така и како да го извадам?

8. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Веројатно таа жолтата флека ти е од тоа шо се потиш како шо кажа, а за да ја извадиш флеката убаво испери ја со Вениш и ќе биде како нова! ;) :D

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Феминки значи очајна сум за помош ;( случајно малку го накашкав мојот фустан за на свадба шо ќе го носам со лак за нокти, малку е со остранувач за лак пробав ама некако не ми се вади дамката ај ве молам за совет како да го извадам плиссс :(

10. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    :( пробај со лимон, исечи го на пола и со едната половинка помини го делот кај шо е дамката!

На blosson му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Барв низ форумов и не забележав на др место тема, ако има се извинувам но не ја најдов, имам дома извод ба родени и државјанство од 2007 год, а ми се потребни за запишување на фкултет ме интересира дали важат сеуште или треба да извадам нови?????

Ве молам ако има некој кој може да ми помогне нека оговори :* :* :*

12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    34.720
    Другарка ми вадеше нови. Мајка и и рекла да изваде нови за секој случај.

На Saraa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980

Од 2007 се стари. Не знам од кога ама од отприлика од 2010 ставаат печат дека е трајна исправа- или така нешто па значи после тоа не би се сметале за застарени.

14. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.971
    Сакав да споделам нешто со вас и да ми дадете мислење како да делувам. Инаку сабајлево накај 10 и пол си доаѓав накај Скопје и полиција ме запре кај Автокоманда. Возев 70,а по правило треба 60, што по правилата за на пат кога те запира полиција ти следува опомена. Пред мене возеа 2 коли кои возеа побрзо од мене а полицаецот беше со радар. Само мене ме запре и ми покажа дека возам 93 што нема две чисти. Значи тој го измери возачот пред мене, а со мене почна да се кара дали сум имала свест. И по моето ,, Ве молам докажете ми дека сум возела јас,немате радар со слика,застарена верзија и плус не сум ментално заостаната имам и другарки до мене кои знаеја колку возам'' Добив одговор - 300 евра казна и 3 месеци забрана за возење. После мене запре BMW(110км/ч) и типот си излезе додека тој се караше со мене му го даде мобилниот на полицаецот да се слушне со некој и тој си замина. И сега? Му реков дека ќе го тужам ама со него имаше уште еден кој ми ја напиша казната ме погледна и се изнасмеа.. И? Сега што да направам? Знам дека се функционира со врски,а јас врски во полиција немам.

15. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    и јас имам прашање, и да не ми се смеете, не сум уходана со фб :wasntme: ... ме инересира, дали ако избришеш пораки од инбокс ти стојат во месинџер апликацијата уште? Прашањето ми е: Дали бришењата одат паралелно ако избришеш од страна на пример или треба од двете места да бришеш муабети за да ги нема? :^)
    Данкешен.

16. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Нема да ти смееме, шо има врска ако не си уходана со фб, фб демек мн битната работа, ха! :)
    btw ќе ти се избришат и од двете места! ;) :D

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Фала на разбирање (и на одговор) :wasntme: И јас така викам, ама луѓево ми се чудат... :tmi:

патем, имам ново прашање онда: зашто не се бришат и на месинџерот после бришење од страна, треба нешто рефреш да се направи или... :^)
    И дали ако го деинсталирам месинџерот, по повторно инсталирање ќе седат првичните разговори? :wasntme:

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Има ли H&M во Скопје? И ако има, каде се наоѓа?

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Ако направиш delete conversation се брише разговорот и од месинџерот.
    Да не кликаш само на иксот кај пораките? Тогаш ти се зачувуваат во Archive и разговорите си стојат.

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Само иксови кликам (не на неотворен разговор каде што вика дека ќе се архивира, туку на тоа избриши пораки-опцијата што е во инбоксот) зашто не сакам цела конверзација да се избрише туку само сегменти од разговорот. И тоа го направив преку страна отворена од компјутер и еве ги сега стојат на месинџер и кога сакам да ги бришам и од таму ми вика дека има error во командата :^) Има лек или?

Има роба во тоа новоотвореното (слаба сум со имиња) спроти рамстор што е. Т.е. на спротивната страна на средината од рамстор и нлб големата зграда, на времето имаше мебел тука... Ама не сум сигурна дека се нови колекции..
    Се надевам помогнав до некаде со „јако дефинираниов“ одговор :$

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.