Хипстер комши, срам да ти е. А, бе не е проблем, ќе ги соблечам јас чорапите во такси, само да стасам до такси. Мислев јас да ставам обични доколенки врз чизмите. Само да стасам до такси, тоа е проблемот, малку непристапна сум во вакви услови. Спојлер Искрено се двоумам дали да излезам воопшто, за одење може и нема да биде толку страшно, ама како ќе се вратам.
Не се лизга, ама ќе ти се полепи мраз по чорапите како одиш ќе почнат да се лепат по мразот по кој што одиш и поради тоа почнат да се влечат на соблекување. Ти давам фора 100 метра пред да се сопнеш Идинствено решение што имам најдено е синџири за кондури.
Незнам точно дали ќе се изразам баш како што треба но ме интересира дали некој знае кога дигаш куќа ,колку пари од прилика се дава за комунали ?
Дечки кој знае до колку работи Техно Маркет во Бутел или Чаир незнам точно каде се паѓа, ама ми треба да знам за сабота и недела?
Сега ги отворив ама јас од ова ништо не се разбирам,изгледа ќе треба да си повикам некој што знае,а и заборавив...нема такво ЦД што е само за звук,двете ми се за софтвер а другото е нешто за мотхербоард...фала ти во секој случај
Имам скроз исти како тие коцкастите, само виолетови. Правени ми се по нарачка, ми ги правеше истиот човек плакарите што ни ги правеше. Испаднаа топ. Можеш да се обратиш кај некој таков