Има ли некој начин на иверица да и се смени бојата? Некој вид „лепенки“ ? Не знам како да ги наречам ама нешто да се залепи врз иверицата?
Да има, една моја другарка купуваше за нејзините плакари, ги има по книжарите, нејзините бека како оној сјајниот медиапан што е, и ги има во разни по бои и не се приметуваше дека се лепенки. Мислам дека одат на метро.
можеш на pixlr.com ќе пробам да ти објаснам 1. оди на pixlr.com/editor 2. отворија сликата што сакаш да има таков круг 3. на горното мени кликни layer и потоа кликни new layer 4. кога ќе направиш нов слој , оди на алатките на левата страна и селектирај ја оваа 5. на горното мени , од кога ќе го селектираш тоа ќе ти се појави ова селектирај го кругчето 6. на сликата кликни , и селектирај ја површината со тоа како круг 7. оди на кантата со боја ( мислам дека знаеш за што зборувам ) потоа кога ќе кликнеш на кантата има горе опција пишува opacity , смени го на 31 , или ако сакаш повеќе бело на околу 45 , треба да изгледа вака 8. земи бела боја , кликни со бела боја на селектираниот круг на сликата , и ќе ти се направи така 9. оди пак на layer -> new layer 10. стегни CTRL + D за да ти се ун-селектира кругот 11. напиши текст како сакаш во кругот некогаш може да имаш проблеми со додавање на текст на оваа програма , ако имаш зачувај ја сликата така со круг и после додати текст на paint или на друга програма незнам дали ме свати пробај вака ако имаш проблем пиши ми ЛП
Потрошувачки кредит Сакате да го промените вашиот автомобил, им овозможат на вашиот дом, одат на одмор? Треба личен кредит? Интер Група финансии ви помага да ги реализираат своите проекти, нудејќи им на потрошувачите кредити дизајнирани. Интер Група финансии вас во она што вашиот проект со голем број на заеми прилагодени на вашите потреби да го најде вистинскиот финансирање, во зависност од вашата ситуација и вашиот буџет. Финансирање на сопственост купување, купување на автомобил, го направите работни места, кредити се погодни за сите ваши проекти! Контактиран нас веднаш да имаат корист од нашите услуги има многу едноставни термини и многу сигурен. Контакт адреса: creditoparticulare@gmail.com
Девојки, итно ми е! Можеби е глупо прашањево ама каде можам да купам оригинал Сони Ериксон слушалки и колку би ме чинеле??
девојки каде точно се наога АЕК?? пиши кеј Димитар Влахов ама пошто не сум од тука незнам баш кај е тоа
Не е баш некое прашање ама знам дека тука најбрзо ќе се најде некој да ми помогне....Е па сега вака..ќе може некој што оди во медицина (забен техничар или слично) да ми помогне за некои општи информации..во лп...ете ако некој сака..благодарам однапред
www.youtube.com/watch?v=6CUzgDBEA8A Ај некој нека ми каже како да си направам вакво видео со мои слики?
Ако ја имаш Windows Movie Maker можеш со неа да направиш такво видео а ако не, можеш со некоја од програмите на интернет за правење на видеа https://studio.stupeflix.com/ http://animoto.com/ http://wideo.co/ Или да си симнеш некоја програма за правење видеа (како Imovie) и да најдеш некој туторијал на you tube
ај да прашам дали некој знае некоја страница, линк за само ставање лајкови на фб некоја како likelo и после likelo .com .mk незнам што имаше (ако уопште некој ме свати)
Ти препорачувам да не се нафаќаш бидејќи како што знам,прилично е комплицирано,можеш да избришеш нешто што не треба и се да отиде од компјутерот.Остави му ја таа работа на некој што си разбира.
Мароса е во право. Во краен случај однеси го на сервис ако никој од твоите не знае. Или ако ни тоа не бива, пиши на google ''How to format my computer'', и ќе најдеш таму различни постапки за секој тип. Windows 7 ако имаш може да наидеш на проблеми, ама ваљда ќе се снајдеш ако имаш некое основно познавање од компјутери. Ако не батали туторијали, подобро тоа отколку да направиш некоја беља.