Скопјанки дали има некој студио за депилација што го препорачувате во близина на средното економско училиште "Васил Антевски- Дрен"? Може и малце подалеку не е битно
Не најдов соодветна тема за моево прашање, па тука ќе си прашам... кој интернет оператор го користите дома? ми треба некаков пакет што вклучува интернет и телевизија, па ако може да ме советувате кој е најефтин, кој има најдобри услови и сл.? фала
на кабловска ,може телевизија телефон и интернет ама може и само интернети телевизија другарка ми има така, околу 1000 денари плакаме за телефон телевизијаи интернет ние, би требало да е поефтино само телевизија и интернет
што да направам за да си го запаметам овој роденден ,освен забавата (денеска ми е) ? Спојлер можеби е глупаво прашањето
До колку саат работи оној саатчија што е спроти тутунски комбинат? Или каде низ центар има друг што работи и до кај 7-8 саат навечер?
Јас сум на близо имаме пакет од 1099 денари мислам дека беше за дигитална, аналогна, интернет ( неограничено) и фиксна телефонија.
Во сите книжари има и не се скапи, стотина денари најмногу, ама има и поскапи во зависност од квалитетот на материјалот од кој е изработена.
Мојот лани ми беше на поправка, а само што го купив нешто екранот не чинеше, фабричка мана..и им го оставив на поправка па месец сигурно ми го задржаа ако не и месец и пол, незнам точно.
1. Сакам да исштампам визит карти. Кажете ми некој добар што штампа визит карти. 2. Сакам да земам сладолед од оние во кутиите, кој е најдобар?
2. Royal (Ројал), од малина и ванила. Има и други вкусови ако тој не ти се допаѓа. Јас мојата ја купив од продавница за играчки, точно 100 денари. Е сега, и јас имам прашање. До утре треба да напишам барање до компанијата за телефони, да ја тргнат бандерата бидејќи го попречува сообраќајот. Како да ја напишам? Што по ред треба да стои?