Добар бутик за машки одела? Некој?? И онаа справа за вежбање стомачни, не знам како се вика, кај може да се купи и од прилика шо пари е?
без разлика дали куцана или пишана, треба да започне со: До компанијата за телефони _____ ( ова во средина на горниот дел од листот) Се моли горенаведениот наслов, да го земе во предвид моето/нашето барање, за остранување или преместување на бандера ( ако има бр пиши го), на адреса _______ ,поради _____________ ( причина за попречување на сообраќај или опасност итн. Исто така се замолува да биде исппратен стручен тим кој ке биде подмирен од ваша страна во што поскоро време. Доколку ни излезете во пресрет ке ви бидеме благодарни, но доколку се одложува оваа работа без конкретна причина тогаш ние ке бидеме принудени да се обратиме во ___________ ( општина, суд итн) Доле десно се пишува датумот, а лево потписите. Обавезно некаде треба да стои едно име со кое треба да се искомуницира.
Значи овака мојата соба е бела со црвени цветови (ѕидовите),но мебелот е во бебешко розева боја.И овака на ништо не личи.Моја беше идејата за ѕидовите бидејќи розовата ми е веќе ептен детска боја.Што да направам за да го деформирам малку изгледот на мебелот?Некои идеи за украси и слично?
Кај мене мебелот е комбинација од кремаато и лилјаково, и имам залепено поголеми и помачи цветови од самолеплива хартија. Можеш да залепиш Ајфелова кула, ако ја нема во продавници книжари и сл. обиди се сама да ја направиш.Во моментот тоа ми текнува.
На интернет седам од Мозила и целовреме од доле и од страна на екранот ми се уклучуваат адови некои (шо нели ако ги кликнеш компјутерот ќе ти се наполни со вируси) и цело време ги гасам ништо не можам да глеам асално од нив, а сеа баш уклучив да пробам од Експлорер и тоа не се случува. Значи нешто до Мозилава е. Како да го решам проблемов да не ми се појавуваат тие адови?
еве го видео каде убаво е објаснето што и како да направиш, конкретно за мозила: http://www.youtube.com/watch?v=OMXt0N0F9O4
Епа девојки, после долгото размислување каде да се "тркне" на недела дена на уживанција јас и мојот сакан решивме тоа да биде Белград. Па би сакала доколку некоја од Вас била таму да ми каже неколку локации кои би требало да ги посетиме, нешто интересно, нешто што ја воодушевило. Мн. сакам да посетува нови градови па според буџетот со кој располагавме можевме да отидеме само до таму, па така да сакам барем dа уживам и што е можно повеќе да посетам места. Тенкс однапред.
Лилјаците колку што знам не поднесуваат светло. Запали светло, отвори прозорци и мавтај со некоја метла, или крпа или што и да ти дојде при рака за да излезе само. Морав да редактирам, изгледа не гледаат тие кога има светло, па ако запалиш сијалица нема да гледа каде да бега. Бркај го со угасено, ама пази ти да не се сопнеш бркајќи го во темница
Обично се вртат околу сијалиците на бандерите и покрај тоа шо не сакаат светло, изгаси се и отвори прозори, ако имаш сијалица надвор ке излезе за брзо, мене истово ми се деси пред некој ден. Иначе според стари верувања, да ти влезе лилјак дома е среќа, барем така викаат, а и дали беше само коинциденција не знам... ама кај мене се покажа така. п.с. само пази да не ти се залепи за коса
http://www.telegraf.mk/stil/25604-bitka ... ak-od-doma еве помош можеби ке ти помогне првата реченица е само за како да го истераш,другите се приказни
Кај мојата матична гледав во ценовник беше 7000 ден но сега имало некој попусти па пишуваше 5000 плус гратис вадење на кариес и мачкање на забите со некоја паста или гел.