Фала на помошта, но сијалиците се исклучени, а јас сама да го мавам ми е страв. Не ни можам да постигнам висина колку него за да го барем докачам. Сега сигурно одмара врз комодата во дневна. Пола метар над мене, ќе ми се смее што се глупирам.
Ме интересира дали некоја од денешниве аптеки има лабораторија и сама произведува креми за лице,тоници,млека,раствори за некои лекарства?Или сите продаваат само готови производи?
Денес добив во плико кредитна картичка од мастеркард Спојлер http://www.stb.com.mk/content/Images/masterDebit.jpg ваква -Сега треба да идам во банка (т.е мајка ми) да стави пари на неа така и потоа да порачам од интернет? -Второто прашање ми е тука пише дека треба да се деблокира пошто била блокира што треба да се направе? -Третото прашање кој број треба да го внесам да си порачам тој што е со големите букви така? (5365 1234 5678 9102)?
Картичката ќе се одблокира кога ќе ја ставиш во банкомат и ќе извадиш состојба на сметка,инаку пари можеш и ти да си пуштиш,немора да оди мајка ти.За третото прашање не знам.
Зошто е толку штетно креветот да биде поставен во близина на место каде што тече вода? На пример, креветот на биде поставен на ѕид, каде што од другата страна има цевки од тоалет/кујна? Од таа страна на собата никогаш не бил поставен кревет, поради оваа причина. А баш убав ќе биде таков распоредот.
Затоа што не е по фенг шуи. Не е добро да ти стои креветот покрај цевки со вода зашто се смета дека ја однесуваат енергијата.Исто така узглавјето треба да ти е свртено накај добра страна на светот.Исто така да не биде ставен и спроти влезна врата,под прозорец,залепен за ѕид,помеѓу 2 врати,за купатило спомнав. Па ти види сега како ќе го поставиш.
Има ли некој што завршил средно фармација, а после продолжил со архитектонски факултет? или од општа гимназија на факултет архитектура во странство? нека ми пише лп.
Дечки, точно ли е дека од датумот на истекување на регистрацијата на возилото имаш право да го возиш уште 30 дена? Или ме лаже некој?
Дали знаете фарбата Evolution of colour црвена за коса освен во Super Tinex ја има ли и во некои други маркети оти кај мене во Куманово никаде не ја најдов?
секогаш кога купувам балетанки , ќе ги пробам и ми чинат и после ќе почнам да ги носам , одма ме тепаат на задниот дел над петицата и кога сум излезена негде неможам да одам , незнам што да ставам фластер памбук се пробав чабе
Стави ги во кеса и нека отстојат во ладилник во текот на ноќта. Или пак натопи крпчиња во оцет и стави ги во балетанките. Ако ти мирисаат на оцет, стави им сода и исто остави ги надвор да отстојат преку ноќ.