Нееее голем, од типот машини и сл. Ќе купиш некоја уба лампа, сервис поубав, од ови поголемиве украсни вазни...така нешто.
Мора да имаш најмалку 15 год работен стаж и 62 год. старост за жени(65 за мажи) за да оствариш право на пензионирање.На пр/ може да работиш од дваесетата година до триесет и пета година но за да земеш пензија мора да чекаш да наполниш 62 год.
Ме интересира дали на официјалната страна на акцесориз,истите производи ги има кај нас и се иста цена? :/
Џенцки, абе продавниците за материјали Матекс не работат веќе?? Таа во трговски ја нема воопшто, имаше во Бутел, затворена е.. Колку што знам имаше и една во чаршија ама не сум ја проверила.. Некој да не знае? Фала
Да точно е сега се оди во пензија со старост, но има по нов закон овој што гласи дека и мажите и жените одат во пензија со навршени 64 години старост, не важи повеке тој за жените со 62 години.
Мхм, кај Католичка Значи идејќи од центар, ја поминуваш Католичка и фаќаш прво уличе десно. Фактички улицава те носи директива кај Универзална ако продужиш по неа накај Партизанска. Се надевам убаво објаснив. Пиши ЛП ако не.
Сдп од прилика да не знаете колку пари ке ме фати да го порачам ова кај некој шо прават плакари .. со димензии 30x50 и висина 1 и 50
Дечки барам едно видео.. На тој видео девојаката имаше много лошо лице, црвено со акни и слично но по средување со пудри, коректори и се тоа нејзиното лице беше чисто.. Како објаснив, алал нека ми е, но мислам дека сфаќате за кео видео ви зборам.. Дали го имаше и на фемина објавено не знам но ај ако го знае некоја нека ми даде линк.. Фала поздрав
Истиот ден би требало да се готови, за најмногу час ипол до два. Ако има обична крвна слика, седиментација и крвна слика со размаска, два часа се доволно. Работно време сигурно е до 2часот ама ретко кого можиш во тоа време да најдеш на работно место. Мој совет е да си појдиш порано, за да не губиш повеќе дена.