Девојки ако има некоја нека ми помогни, сега ќе одам на училиште вчера се депилирав надусни и сега кога станав цела како лизни од изгорено сум што да ставам да исчезни како ќе одам таква
Дали некој некаде ја има сретнато Божествена комедија од Данте Алигиери онлајн ? Конкретно ми треба само Пеколот, комплетната верзија. Не средношколски прераскажана.
Прво нема средношколски,основношколски и незнам какви други верзии. http://mk.wikipedia.org/wiki/Божествена_комедија#.D0.9F.D0.B5.D0.BA.D0.BE.D0.BB.D0.BE.D1.82 За пеколот многу малку се знае.
Имам природно права коса и дали ќе ја искршам ако ставам пена од тие што се продаваат што се ставаат на мокра коса за искршување на косата, и ако постои некоја која е таа?
Ќе може ли препорака за некој добар фризер (сакам undercut да ми направи а ме имаат утнато) и да не зема многу, до кај 400 би било супер
Со што најбрзо и долготрајно може да се симне температура? И колку дена трае температурата која се добива како реакција од вакцина?
пуштив песна од дуле и коки на јутуб и гледам коментари дуле умрел од што ? како ? јас врска немам ..не сум мк ми дојде многу жал .. од што умре ?
Нема денови неколку часа, оцет (вински) на крпа и обвиткување на рацете и да се обујат чорапи натопени во оцет. Без лекови само природно, затоа што не е од болест температурата туку реакција од вакцина.