^ Можеби лошо се изјаснив. Сликите нели кога ги бришеме одат во Recycle Bin, ама јас и од таму сум ги избришала, и сега ми требаат...
Дечки, дали социјалните случаи се поинаку третирани во врска со партиципацијата на факултетот? Плаќаат, не плаќаат или нема врска тоа ? М ?
Треба да се распрашате. Некои мислам дека добиваат година така, па да фатат услов за стипендија. Може и на повеќе рати да се направи партиципацијата, но тоа се прави со молба. Молбата се поднесува до студенски прашања, па после деканатот одлучува. Правец на факултет, по можност разговор со шефот што е на студенски прашања. Познавам еден дечко од друг град на кој градот му плаќа студирање во Скопје, на конкретен факултет зошто е дете на самохран родител, невработен.
Можеш со било каква пена за коса, имаш многу видови на Тафт, Нивеа, Гарниер... Мене Нивеа ми се најдобри пените, а имаш и специјална за локни од нив. Околу 200 денари се.
И тука ќе прашам. Во основно земав прво место на ликовно[ова од цела Македонија ], и наставничката ми кажа дека можело да се зима стипендија. Сега во прва дали можам да земам стипендија, некој подетално да ми објасни?
и то не беше за тебе за учењето ама нвм ии не еднаш 100 пати сум пробалаа во компјутер да го приклучам и ми пишуватт дааа го притиснамм копчето за да можее да се префрли упм
Јас учам втор факултет и ја земам редовно пензијата. Се` што треба е навремено да достави потврда дека и оваа година е редовен студент во пензиско, нема врска дали е втор или не, битно е дека запишала факултет.
луге дали знаете од колку до колку саат работат во мвр што е во македонска телевизија за изводи ? хитно ми е
Глупаво е моево прашање, ама сепак да си прашам јас. На која самогласка ви паѓа акцентот кога читате „Фемина“? Се надевам не на е
ОдаМНА има расчистено со семојкниот ФБ но треба да избришам некоја слика помошш оти сега ко отворив шпанско село ми е