Дали некој знае каде може да купам етерично масло од лаванда освен во аптеките на кое др место би можело да се купи и која е цената?Ви благодарам
Во ГТЦ од кај плоштад кога влегуваш после Стопанска банка одма пролазот десно. Таму гледав имаше такви чаши.
Да не знајте кај можам да најдам вакво ефтино решо во Битола? Или негде во другите градови небитно, да не продава некој на старо? Ми треба за в интернат, а прескапи се Ако има некој и ако го продава нека ми пиши лп.
Сакам да напишам мислење кое е поврзано со предметите и професорите/наставниците, но не знам во која тема да го напишам. Помош, некој?
http://wanelo.com/p/9111834/disney-winn ... sney-store каде можам да најдам вакви интересни чаши во СК ?
hej zenski aj pomos nemozam da najdam vakva tema ..se raboti za gledajne vo filgan mi izleze nekoja ajkula pa mi je strav dane me izedi izvinete od mobilen sum
^ Нема да те изеде Жалосна, не се секирај. Ама нема ни да ти исполни желби, колку што ме држи сеќавањето за симболиката на знакот.
Знае ли некој кои документи треба да се однесат во завод за вработување? Завршив факултет и сеа треба да се пријавам, па ако знае некој да ми каже што се треба, за да не се враќам по сто пати Фала однапред
Во категорија образование би требало да има тема. obrazovanie/tersen-profesori-t13341/?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8 Еве.. obrazovanie/ucenici-tivko-t20716/?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8%20%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8