Дали некоја од вас знае каде би можела да најдам податок за тоа што се произведува во македонија (по дејности)? Значи дали има некоја веб страна што ги ажурира тие податоци? Конкретно, за на работа итно ми треба некаква си потврда/доказ дека во Македонија не се произведуваат компјутери т.е информатичка опрема туку истите се увезуваат. Побарав на веб стран.на држав.завод за статистика но таму не најдов ништо. Побарав и на веб стран. на централниот регистар но ни таму нема никаква информација од јавен карактер а што би се однесувало на тоа што го барам. Затоа ве молам ако некоја од вас знае, нека ме уптати каде да се обратам, кај да барам?
незнаев кј да пишем па реков овде .. дали кога се праат 6 месеца од врска само машкото и купува поклон на женското или може (или треба) и женското да му спреми некакво изненадување на машкото?
Да не знаете колку е карта на Фестивалот на новиот германски филм? А за саемот за вработување, и да не отидете, ништо не ви можат! Поверојатно ми е дека им треба добра посетеност за пред камери и ова е најлесен начин тоа да се постигне. Cka, точно е дека можеш да избереш да те викаат ако има нешто, било да е обука или волонтирање но не си обврзан да одиш ако не сакаш или не си во можност (барем така лани ни викаа кога ги пополнувавме прашалниците)
да и мене ми ја пратија истата , во 14 часот во борис трајковски, присуството задолжително... јас неможам да одам , а и многу рано им текна да не известат , ваљда тоа треба неколку дена порано да знае човек да си испланира они си мислат овие немаат работа , па слободни се во секое време
јас пак , сега видов дека саемот цел ден ке биде од 10 до 19 часот ... не ми е јасно по што бирале кој луѓе кое време да одат , знам дека сум досадна со ова ама ми е страв да не ме избришат , не дека некој видел убаво од нив ... ако дознаете нешто пишете
Женски шо ознака е таа oz? Знае ли некоја LONG ISLAND ICED TEA #1 Состојки: 0.5 oz. Џин 0.5 oz. Рум 1 oz. Sweet and Sour Mix 0.5 oz. Текила 0.5 oz. Triple Sec 0.5 oz. Водка
девојки ај ако знаете да ми кажете какви се цените во ројал македонија ресторанот и да не знае некој каков им е менито и исто така за во пелистер цените за годишнина ми е фала многу
^^ Ѕирни во продавниците за сувенири што се на плоштад а прашај и во трафиката што е кај задниот влез во Трговски, карши Соравија
^ Купи му чоколадо и кажи му колку ти биле убави изминатите шест месеци За било каков друг подарок е навистина прерано.