Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.008
    Да не знае некој како да извадам циркони од холахопки...значи залепени се цврсто со рака не излегуваат,друг начин незнам |(

2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.645
    Допаѓања:
    140.750

Како знаете кој ви е датум на врската? Прво излегување, прв секс, прв бакнеж, прво шетање за рака... Јас немам датум, се ми се случи во текот на 3-4 месеци, и датум немаме. Затоа не се трошам финансиски кога ке дојде некој датум. Побитни се деновите помеѓу датумите. Затоа, на твое место, ќе се однесувам како и секој ден - ќе ги сакам. А со купување нешто, не се покажува љубов.
    И нема машки и женски правила во врската. Двајцата треба исто да даваат, и емоционално и финансиски.

3. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.008
    Мислев дека само јас немам официјален ден....уживав со се дури и датите не ги паметам :D
    Уживајте како секој ден да ви е годишнина,подарувајте без причина и од срце.

4. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Девојки планирам да одам во хотелот Манастир во Берово,видов на нивната страна дека може да се закаже само незнам дали е тоа задолжително и плус ако закажеш а не отидеш плаќаш дел од сумата,некакви искуства од таму ?

5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    http://www.hotelmanastir.com.mk/reservations.php
    А уствари ова е само ако сакаш со памсион инаку ако сакаш на прошетка немаш потреба од резервација за ресторанот.

6. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Далерон јас сакам викенд,сабота спиеме таму и недела вечерта се враќаме :)

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Ти пишав во пораче ама ај и овде до крајот на месецот немаат ништо слободно.

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Некој да даде предлог за фино местенце низ Скопје каде служат чај ама тоа да не биде класично чаша и кесичка чај внатре? :emo: Што било невообичаено и различно од она кое може дома да се спреми, ќе ценам како предлог. :geek:

9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Ја знаеш песната „Прошетај низ чаршија“ абе милина, разбра што сакав да кажам. ;)
    Е сеа за фино местенце не гарантирам. :emo:

На Captain-Omni му/ѝ се допаѓа ова.
  10. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Девојки, има некоја што живее во Аеродром и секако добро го познава регионот ? Потребна ми е една информација, контактирајте ме !

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.156
    За мене најубаво такво местенце е Кафе Ли.

На t-sweet и Captain-Omni им се допаѓа ова.
  12. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Brick Bar, нов кафич позади стадион. Служат во интересни чајничиња. ^_^

На Dvolicen, Captain-Omni и mims-89 им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    „Ли„ кај Млечен, чајот ти го служат во фина шолја каде се наоѓа филтерчето и посебно метален чајник со врела вода за да си го потопиш сам, со тоа ти носат фино декорирано лимонче, мед и слично. Можеш да го пробаш и салепот одличен им е, со повеќе вкусови го има и со ептен штосни декорации.
    Брик Бар исто ти носат интересни чајници со мачиња :lol:
    Во Суперфлај имаа ептен инрересни садови за мед и дрвени лажички за со чајот ама штета го затворија...
    Низ чаршија исто од туркиот чај ако ти е мерак...
    А за леден чај Плеј во Сити Мол тој во бокалче со филтер што им е мммм :smirk:
    Се јави чај манијакот :lol:

На cresa-jagoda, lunicka, Elena69221 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Салепот им е прекраснотии, немам пиено поубав. Од што е фино декориран жал ми е да го пробам. :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Е како не бе, рано било. :D Ние баш на почетокот секој месец си оддававме мало внимание, се додека не сфативме дека не е практично ни финансиски, ниту има нешто паметно да се купи секој месец, само дрангулии што ќе собираат некаде прашина или евентуално ќе се изедат. :D Сега си купуваме само за годишнини, но оваа годишнина бидејќи и двајцата не бевме нешто сјајни финансиски, решивме дека нема потреба, и само направив торта, убава порака и тоа беше тоа. :D Навистина обичен ден може да биде и попосебен, така да ни јас не се замарам, само што си памтиме датуми и ако ништо друго барем си разменуваме по некој збор околу тоа секој месец. :)

И конкретно за девојката, ти си знаеш најдобро каков е партнерот, можеш мал знак на внимание но за поголеми работи веројатно и е рано за да го познаваш добро да му погодиш нешто и плус не е годишнина. Можеш на пример ако знаеш каков парфем или дездоранс користи да му купиш, барем тоа сигурно ќе му користи. И уз тоа можеш и некоја убава порака. Со среќа нека ви е. :)

П.С. Чоколадо ми е малце детски, што знам... :?: Без навреда Наушица. :*

16. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    66
    девојки да не знаете случајно дали има денес нешто организирано во чест на Тоше?

17. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Девојки, каде да најдам вакви здели за скалдирање храна да купам повеќе ми требаат?

Фала однапред

Прикачени фајлови:

18. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    :!: ;( :( :worrie
    Има маратон во трчање до Нова Градишка и назад до Македонија,исто и на гробот на Гумење во Крушево доаѓаат негови фанови од целиот свет му палат свеќи и оставаат подароци и цвеќиња,а и на вести на радио и телевизија ќе биде споманто за годишнината од неговото загинување. :!: ;( :( :worried:

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Од маратонот вчера беа пречекани на плоштад маратонците, знам со сигурност затоа што и брат ми трчаше. А девојката мислам дека праша дали ќе има нешто каде што ќе може да се собереме во негова чест... очигледно и хуманитарни концерти во негова чест престанаа да прават, секое чудо за 3 дена. Ништо не ме чуди веќе.

20. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Знаете како се вика кубанскиот ресторан на кеј тука покрај Ало Ало, Ања и остали ? :D