^ Мислам дека во Веро Центар работат неколку дуќанчиња. А инаку, кој автобус иде од К.Вода кон Аеродром, 7ца ? И од каде поминува (од која постојка во К.Вода) ?
Пак јас, ајде кажете ми утре да си купам. Некаде веро, city mall, такви места или во ГТЦ? Фала многу однапред!
Не најдов каде па еве тука да прашам, имам Samsung Galaxy Mini 2 кога ќе ми пишат порака не ми стигнува на телфонот незнам зошто.. Сакам да прашам ако знае некој да ми помогне околу ова нека пише
dane ja imas taa osoba nagreska blokirano vidi proveri ..i mene mi se ima ova sluceno na greska sum ja blokirala cerkami se skapalo kutroto poraki pisuvajne a jas ni aber ni pojma pa uste i se razvikav
13ка, ама не знам точно каде застанува во К. Вода, негде кај Расадник мислам. А во Аеродром поминува на булевар Србија.
Не знам колку ми е погодена темава ама ајде. Си купив преубава јакничка од Њу јоркер, и нели нормално прво што направив ја исправ (на рака), со млака да не кажам речиси ладна вода, и ја ставив да отстои во омекнувач. Таман да ја ставам да се суши, целата е исфарбана. Паметниве со не знам која логика направиле бела јакна со црни ракави, така што цела црна боја од ракавите се пресликува на белиот дел. Матријалот е многу нежен да не кажам свиленкаст, не знам што матријал е ама многу е онака елегантен и нежен сличен на оние од кои се изработуваат посвечени сакоа. Имате ли идеја како можам да ја отстранам бојата ама само од белиот дел, без да му наштетам? Ми рекоа со Арис де грас да пробам, ама се зезнав, остава жолтеникави флеки на белото, и само уште толку полошо направив. Криво ми е затоа што ја немам ни еднаш облечено а скапо ја платив. Барем да имаше некакво предупредување на етикетата дека може да дојде со промена на бојата
Пробај белиот дел да го потопиш во ваниш, можеби ќе успее да ја извади бојата. Жал ми е за непријатната ситуација, можам само да замислам колку фрустрирано и луто се чувствуваш во моментов. Инаку, Њу Јоркер имаат ѓубре работи, истите работи што кај нив се над 1000 ги имам гледано во Пренди за 220 ден. Ако уште ја чуваш фискалната, отиди да ја рекламираш јакната.
Дирекно на хемиско без да чепкаш ништо со други детергенти, ако почнеш со ова со она ќе нема крај па после ни на хемиско нема да можат да направат ништо.
Букмаркирам одедена страница. По неколку минути истата ја барам во останатите bookmarks, ја нема. Повторно одам на страницата, горе десно, ѕвездичката е жолта. Пребарав се' во settings. Bookmarks bar, other bookmarks, mobile bookmarks, никаде ја нема. Решение?
Немам класична слика за документи арно ама треба да пратам CV со слика. Каква друга слика би можела да искористам?