Денеска и во викенд 2Д проекциите се 230 ден, нормална цена им е 200 ден а во вторник се 150. 3Д проекциите се за 80 денари поскапи ама може и да грешам.
Ми понудија раота во претставништво, ама не ми објаснија што конкретно треба да работам.Знаете ли што се работи во претставништвата, како се платите,се работи за странска фирма.Има ли некој вработен во некое претставништво да ми пообјасни каков тип на работни задачи има?
Како тоа не ти објаснија? Сигурно се работи за конкретно работно место, пример секретарка, кафекуварка, хигиеничарка, зависи за какво прставништво се работи, а ти пак ти понудија работа , а не праша што ќе работиш. Има опис и попис на работни задачи.
Јас прашав што ке опфаќа работното место и ти ми рекоа дека се работи за административни работа, ке ми пратат детали демек по меил, само 1 човек ќе вработат на почеток (тоа би била јас) кој ке биде одговорен за се,што мене баш не ми најјасно што опфаќа тоа се.Ми делува малку сомнително, условите се ок, ама некако ми сомнителни.
Јас на времето работев во странско прставништво ама точно знаев со што се занимава фирмата и што се моите належности, а ова на почеток само ти па после други баш и не ми е некако сигурно, навистина е сомнително. Можно е да те наместат за многу работи така да пази се.
еве ти ја нивната македонска страна http://www.cineplexx.mk/ На неа имаш се. Од проекции, до цени, резервации за седишта, наградна игра итн.
Во Дуки Дасо има машки паричници.Цената зависи од тоа за во кој град прашуваш.Најчесто почнува од 350 ден. па нагоре, а во Скопје е поскапи.
Видете вака...немојте да ми се смеете..ама јас многу му ја мислев...и си реков глупо-неглупо јас да си прашам...Во војните,кога се тепаа,кога му се одеше до веце на војникот да речиме...еми шо правеа тогаш кутри луѓе?