Имало на 29-ти октомври во Дневник листа на добитници,но може да одиш и во некоја од нивните продавници имаат они списоци па ќе ти кажат
а знае некој некој точен преведувач (само да не е google translate тој не е точен ептен) ве молам побрзо домашното ми е за утре
Во Милениум е 150 денари, а во Синеплекс само во вторник ти е таа цена. Другите денови е 200 денари, а во сабота и недела по 230 денари.
Дали знаете некој добар препарат за херпеси? Некоја крема или лепенка или не знам веќе што се става....?
Херпесан гелот мене мн ми помага, за ден два го суши херпесот и исто така има ленти што се продаваат на парче во зегин, мислам дека околу 20,30 ден се
@buba4e89 http://forum.femina.mk/chat/ Дечки, за колку време го даваат Изводот од матична книга на родени? Дали веднаш или се чека неколку денови (со оглед на тоа што се поднесува и барање)?
Jas na malava i barav isti vakvi i ne i odgovara a pred godinka sme da napravi. Peobaj so raka od prilika dali ke odgovaarat,od prilika malce pogolemki da bidat bidejki iako se mali imat nodze.
Со големи букви пишува на фб, ме мрзи да препишувам. ПАРТЕР - 600 ДЕНАРИ/ СТОЕЊЕ ФАН ПИТ - 900 ДЕНАРИ/ СТОЕЊЕ (ОГРАНИЧЕН БРОЈ САМО 500 ВЛЕЗНИЦИ) ТРИБИНА - 800 ДЕНАРИ/ СЕДЕЊЕ (БЛОК 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14 и 15) GOLDEN SEAT - 1000 ДЕНАРИ/ СЕДЕЊЕ (БЛОК 3,4 и 12) ВИП - 1200 ДЕНАРИ/ СЕДЕЊЕ (БЛОК 13)
Дечки ми треба помош. Значи утре треба да одам во Прима мебел, меѓутоа пишува само улица Качанички пат, бб... Може ли некој точно да ми објасни како да стигнам до таму , со кој автобус , па каде да слезам итн итн. Нема ли некаде низ Скопје Прима мебел?
Женски, помош... Дали знаете во која книжара во Скопје можам да ја најдам книгата "Колекционер" - Џон Фаулс? Сте ја сретнале ли некаде?
Дечки...во среда ми е роденден...денот ми е резервиран за најблиските..ручек со семејството..сестрата со внучињата... Вечерта сакам да ја поминам со дечко ми..се мислам за место..сакам да е онака...поопуштено..да нема мн галама...се мислам на венето во сити мол,на мартини во лептокарија или пак едноставно едно ноќевање а матка (последново е супер..само што дечко мо е на работа во четвртокот ) Друга причина...другарките..ете нив дома би ги викнала во петок или сабота...онака на кафе муабет пошто не сум човек парти мејкер...за жал...кажете вие како да си го прославам мојот 23 роденден...сите идеи се добредојден
Дали ќе може да исвадам слика ако на пример во усб да ја ставам така само, наместо во Микрософт Офис Ворд па потоа како документ да ја вадам? Се надевам ме разбравте, малку сум глупава па не сфаќам некои општи работи...