Сакам да прашам колку отприлика би ме коштало такси од железничка до рекорд ? над 100 денари или под 100?
СДП, каде можам да ја најдам книгата Letters to the man i have loved кај нас? Побарав на нет ама не најдов ништо
Исто може и со сода бикарбона да се трие среброто, или да го ставиш во чаша со сода и вински оцет, ќе направи пена и ќе го исчисти
Пред малце несакајќи се изгорев на раката и одма ја ставив под вода и ја протрив малце мислејќи дека не е многу изгорено.Но, кога ја извадив од под вода видов дека ми се извадил еден слој од кожата,триејќи ваљда(не ја триев буквално,само поминав со раката).Е сега не ме боли многу ама имам еден круг мноогу црвен е,што да правам за побрзо да ми заздрави?
Ако имаш масло од кантарион стави на изгореното место. Би требало да ти се смири.Само почесто мачкај го местото
Moжеш исто со маслиново масло, крема од невен... мачкај сега редовно да не ти биде суво за побргу да ти заздрави. *** @kikkki print => properties => basics
Имаш по овие Gift Shops низ Скопје. имам видено баш кај рекорд има една продавничка баш спроти Мекиците од Стража имаш и различни големини