Само кај мене ли се дешава ова да пишува дека имам 11 мислења, а јас имам тродупло повеќе од тоа. Или нешто е до новата ваша платформа?
Devojki Sto vi se sviga poveke ??? mene prvoto <3 1. Maski so crna , kosa i crni ili temno kafeni oci ili 2 . Maski so smega kosa i oci zeleni ili plavi
Колку би чинело менување на екран од мобилен телефон LG l70? По претпоставка. Лом сум го направила, а не знам ни кога.
Девојки ве молам за брз одговор Со кој автобус да стигнам до Кузман Јосифовски Питу студентскиот, на ул Митрополит Теодосиј Гологанов бр 58? И каде да чекам?
Со 5ка. Можеш да чекаш кај Железничка станица, кај Народна Банка (спорти Веро Центар), на градска... Незнам од каде доаѓаш, 5ка последна ти е во Лисиче или Ново Лисиче е тоа незнам...
Ми стигна смс од некој број со префикс +905...Некој вирус ќе да е ова? YOUR NUMBER HAS BEEN SELECTED FOR €1,000,000 EURO IN THE EUROMILLIONS MOBILE PROMO FOR CLAIMS EMAIL(NAME AND MOBILE NUMBER)TO:eupromclaims@outlook.com
Нормално дека е вирус и превара. Не наседнувајте на вакви работи. Или ако некој ви титка од странски број (повеќето се од Англија) не го барајте назад.
Што може да се преземе против банка која дала извод за состојба на сметка на лице на кое му е прекинато полномошно?
Како се викаше една страница на нет на која можиш да се сликаш од камера,а притоа можиш и да менуваш дизајн на сликата?
МИ треба помош!!!! Со мајками правевме колач куглов арно ама откако се испечи во вадењето ни се скрши(не може да се состави!!) е сега сакав да прашам што да направиме со скршениот кугло-колач?некаков ролат нешто..рецепт кажете..може некаква идеја од вас..Итно е треба да одиме на гости,а немаме време за да направиме уште еден колач!! Хелп!!!!!
Значи вака имаме земено два броја на претплата од Т-мобајл на едно име. Е сега сакаме да земиме исто лап-топ со исплаќање на раати. Е сега не знам колку убаво прочитав,ама пишуваше дека ратите стигнувале на сметка. Прашањево ми е дали ратите за лап-топ можат да стигнуваат на сметкава за мобилниве телефони,или па мора да имаме фикесен телефон за да земиме лап топ? Ако некој нешто знае,нека сподели Благодарам однапред